Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ATLETICA

Tin Jedvaj: Mandžukić je svjetska klasa, u Leverkusenu znamo sve o njemu

Dortmund, Fussball M?¤nner, 1.Bundesliga, Saison 2014/2015, Spieltag 1, Borussia Dortmund vs Bayer 04 Leverkusen, 23.08.2014, Signal Iduna Tin Jedvaj, Bayer 04 Leverkusen,  Fotocopyright Gladys Chai von der Laage/DPA/PIXSELL
Foto: DPA/PIXSELL
24.02.2015.
u 18:04

– Imao sam u ponedjeljak zadnju magnetsku rezonancu. Počet ću s treninzima već ovaj tjedan – rekao je Jedvaj.

Tin Jedvaj oporavlja se od ozljede i muči ga što neće biti na terenu za svoj Bayer Leverkusen u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida.

– Užasno je dosadno bez nogometa ali, srećom, bliži se kraju terapija zbog ozljede zadnje lože – rekao je Tin Jedvaj za Goal.com.

Zbog ozljede zadnje lože na pripremama u SAD-u još nije odigrao ni utakmicu u 2015. godini.

– Imao sam u ponedjeljak zadnju magnetsku rezonancu. Počet ću s treninzima već ovaj tjedan. Neću sigurno biti u kadru protiv Atletica, ali uskoro ću biti spreman i susrest ću se s Mandžom u uzvratnoj utakmici u Madridu – kazao je te nastavio:

– U Bayeru znaju sve o Mandži i više nego što im je potrebno, nemam im ja što otkriti o njemu. On je svjetska klasa, sve se zna.

Naglasio je da se ipak nikog ne boje i da se mogu nositi sa svakim protivnikom. Uistinu, ofenzivni dio Bayera je moćan, ali obrana bez Jedvaja puno prima.

– Iskreno, ne bojimo se nikog! Atletico ima jak napad, svi igrači koji igraju naprijed su opasni, baš svaki može zabiti u bilo kojem trenutku, ali postavit ćemo se bez straha, samo s respektom. Igraju slično kao i mi. Naravno, puno trče i igraju agresivnije, rekao bih čak malo grublje s puno duela, a u svaki ulaze bez straha.

>> Ostatak pročitajte na Goal.com

>> Boris Živković: Tin Jedvaj je igrač za najbolje svjetske klubove

Komentara 1

AY
ayala
20:04 24.02.2015.

jedvaj-dobar momak i dobar nogometas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije