Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanja

Tikkanen i Privitiera novi medvjedi u brlogu

Tikkanen i Privitera
Medveščak
29.07.2017.
u 00:30

Trener Connor Cameron u svoje redove dobio je dva iskusna igrača sa stotinama utakmica u nogama.

Pripreme za novu sezonu traju i u zagrebačkom klubu Medveščak. Trener Connor Cameron u svoje redove dobio je dva iskusna igrača sa stotinama utakmica u nogama.

Finac Harri Tikkanen (36) nastupao je za reprezentaciju Finske i devet godina igrao u finskoj Liigi s ukupno 894 utakmice u njoj.

Finskom braniču pridružit će se u obrani i Amerikanac Alexx Privitera (24) koji je na Svjetskom prvenstvu do 17 godina s reprezentacijom SAD-a osvojio zlatnu medalju. Igrao je u nekoliko klubova i liga, a prošlu sezonu odradio je u AHL-u i ECHL-u.

Komentara 1

Avatar Oneill
Oneill
09:22 29.07.2017.

Sa 36 godina u hokeju mislim neće biti baš neka pomoć daj bože a to smo vidjeli dosada Medvedi su igrali i vodili tekmu ispočetka a na kraju baš zbog starosti gubili tekme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije