Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Troje mrtvih ispred stadiona

Ovo je trenutak kada su tijekom utakmice Francuska - Njemačka počele eksplozije

pariz
Foto: Vine
1/3
14.11.2015.
u 00:14

Prema pisanju francuskih medija, na utakmici je bio i francuski predsjednik Francois Hollande kojeg su brzo evakuirali.

Večeras se u Parizu igrala prjateljska utakmica između Francuske i Njemačke, a sve što se na travnjaku dogodilo ostat će u sjeni tragičnih napada na ulicama Pariza u kojima je poginulo nekoliko desetaka ljudi.

Dok su Francuzi pobjeđivali Nijemce (2:0), u gradu je odjeknulo nekoliko eksplozija, a jedna od njih i blizu samog stadiona Stade de France. Štoviše, eksplozija se čula i na samom terenu, ali gledatelji i igrači nisu u tom trenutku bili svjesni tragedije koja se događa u blizini. 

Na utakmici je bio i francuski predsjednik Francois Hollande kojeg su brzo evakuirali, a predsjednik nogometnog saveza Francuske Noel Le Graet potvrdio je da ima mrtvih i na ulazu u Stade de France.

- U eksploziji ispred ulaza J na stadion ubijeno je troje ljudi, a ima i nekoliko ozlijeđenih. Predsjednik države bio je na utakmici, ali nakon napada izveden je sa stadiona i otišao je u ministarstvo, rekao je Le Graet za TVInfosport.

Nakon završetka susreta policija je zatvorila izlaze sa stadiona i gledatelje zadržala sve dok se nije utvrdilo da se situacija na ulicama smirila.

>>Navijači su u strahu na napade odgovorili pjesmom: Tisuće pjevale Marseljezu

>>Nijemci su šokirani: 'Igrači su bili u strahu, odmah su se javljali kući!'

>>Hrvatska vokalistica u Parizu: U šoku sam, večeras sam skoro završila u restoranu gdje je počeo napad

>>Deseci mrtvih, stotinu zarobljenih u talačkoj krizi. Hollande zatvorio granice i proglasio izvanredno stanje

 

Komentara 38

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:36 14.11.2015.

dakle, svaki put kad sam upozoravao na ovo moji su komentari bili izbrisani, i meni je bilo onemoguceno komentiranje na 7 dana zbog govora mrznje

Avatar peet
peet
06:03 14.11.2015.

Muslimanska braca su se rasporedila po Europi i udri..A nove snage jos dolaze...Mi ih hranimo i zalimo....i ja sam haha

KI
Kissinger
07:45 14.11.2015.

Sve je počelo sa arapskim proljećem.francuzi i neznaju kaj su radili u LIBIJI.političari su likovali kad su teroristi mrcvarili Gadafija.ljeta 2011 on im je prorekao što će se dešavati po Europi.isti ti glupani od političara ne biraju laži da bi svrgnuli Asada.do jučer su podržavali ISIL i tzv-paravojne formacije.zapad podržava i naoružava neku samozvanu opoziciju (većina tih ljudi živi na zapadu i pripremani su za svrgavanje Asada isto kao i Gadafija).znaju da su pogriješili,ali neće da priznaju te sad rade neviđene spaćke rusima koji su odlučni da te zapadne gadurije dovedu na čistac.zapad nikako da prizna-legalna sirijska vlast ima podršku većine sirijskog naroda i što je najbitnije SAA.glede istog molim boga da SIRIJSKA ARAPSKA ARMIJA uz uzoritu podršku ruskih zračnih snaga pobjedi sve te paravojne formacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije