Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje ludnica

Tijekom EP-a u celibatu!

Rukometna reprezentacija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
18.01.2010.
u 19:06

Izbornik Červar nije otkrio hoće li u Austriji dati igračima dan za opuštanje, a oni kažu da su navikli biti bez žena.

U dobrom raspoloženju naši rukometaši krenuli su jučer iz Splita u Austriju. Veliko natjecanje, Europsko prvenstvo je pred njima, nova prilika da nas razvesele novom medaljom. Zabrinut je ipak izbornik Červar.

Červara boli glava

– Nisam dobro spavao. Brinem se zbog ozlijeđenih igrača – počeo je Lino.

A najveću brigu mu je, kaže, zadala Valčićeva ozljeda.

– Da nam Valčić nije zadao glavobolje, sve bi bilo znatno bolje. Sada će teret morati ponijeti mladi igrači. No, moramo uvijek razmišljati pozitivno, imati želju za pobjedom – kaže Červar.

A među samim igračima ipak je primjetno dobro ozračje. Balić je uvijek spreman za šalu.

– Evo Gojuna, nebodera s Pujanka – zadirkivao je Balić svoga mladog suigrača. Pujanke su, inače, splitska četvrt poznata po neboderima, ondje je odrastao i visoki Gojun.

A može li Hrvatska na EP-u izboriti visoki plasman, nitko nije želio prognozirati.

– Najradije bismo osvojili zlato, no to su želje i snovi. Teško je o tome govoriti, obećavati išta. Sada moramo razmišljati o prvoj utakmici koja nas očekuje, protiv Norveške. Već smo stotinu puta govorili koliko bi nam značila ta pobjeda, moramo sve napraviti da je postignemo – objašnjava Ivan Čupić.

Dobar start na prvenstvu privukao bi, nadaju se naši, i brojne navijače iz Hrvatske koji bi im bili, smatra izbornik, osmi igrač.

– Blizu je Graz, očekujemo potporu s tribina. Čujem da su već prodane ulaznice za susret s Rusijom, a nama preostaje da dobrim igrama privučemo još više navijača – kazao je Igor Vori.

A s navijačima bi na tribinama trebale biti i supruge i djevojke naših igrača. Tijekom cijelih priprema nisu pristupile reprezentativnoj bazi u Makarskoj, vjerojatno neće moći ući niti u hotel u kojem će naši igrači boraviti u Austriji.

Bez komentara

– Već smo se na to naviknuli – identičan odgovor dali su nam igrači.

Pitali smo izbornika hoće li, kao što je učinio nakon prvog kruga natjecanja na prošlogodišnjem SP-u, dati igračima jedan dan za druženje s boljim polovicama.

– Arrivederci – samo nas je pozdravio Červar i produžio prema izlazu.

Komentara 2

PO
pozitivnomisljenje
22:22 18.01.2010.

samo da se ne tetoviraju kao neki njemacki debili a sa zenama ce oni vec izic na kraj. decki su ok i to je to!!!!

AK
akil
21:14 18.01.2010.

Izgleda da je opet počelo farbanje mozgova nama čitaocima-navijačima.Nikada nećemo dobiti prave informacije o lovi,orgijama i ostalim vezanim za naše sportaše.Sjecam se kad je jednom Njemačka nog.reprezentacija pratila sviranje svoje himne,a tek njih par je micalo usnama.Drugi dan je cjela štampa to kritizirala kako neznaju tekst himne i.t.d.Kod druge prilike svi su bar micali usnama i pjevali svoju himnu.Gledam naše reprezentivce,i neki se drže ko VOLOVI dok himna svira.Žalosno,žalosno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije