Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTERS U LONDONU

Thiem upisao prvu pobjedu, Monfils daleko od polufinala

Thiem - Monfils
Foto: Reuters
1/5
15.11.2016.
u 17:56

Thiem nakon dva kola ima omjer pobjeda i poraza 1-1, dok je Monfils pao na 0-2 i praktički ispao iz borbe za polufinale.

U susretu 2. kola skupine Ivan Lendl na ATP Mastersu tenisača Austrijanac Dominic Thiem ostvario je prvu pobjedu svladavši Francuza Gaela Monfilsa sa 6-3, 1-6, 6-4.

Thiem nakon dva kola ima omjer pobjeda i poraza 1-1, dok je Monfils pao na 0-2 i praktički ispao iz borbe za polufinale.

Od 21 sat u durom susretu 2. kola u ovoj skupini igrat će Srbin Novak Đoković i Kanađanin Miloš Raonić, koji su u 1. kolu ostvarili pobjede. Đoković će u slučaju pobjede osigurati plasman u polufinale.

U prvom susretu dana, u dvoboju 2. kola skupine Edberg/Jarryd u konkurenciji parova Britanac Jamie Murray i Brazilac Bruno Soares ostvarili su drugu pobjedu svladavši Amerikance Boba i Mikea Bryana sa 6-3, 6-4.

Murray i Soares tako su stigli nadomak ulaska u polufinale, a mogli bi ga osigurati već večeras i to ako naš Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo ne svladaju Filipinca Treata Hueya i Bjelorusa Maksa Mirnjija u dva seta.

Braća Bryan su na omjeru 1-1, a Dodig i Melo, te Huey i Mirnji na 0-1.

>> Izbornik Željko Krajan objavio sastav za finale protiv Argentinaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije