Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters u Londonu

Thiem slavio u dva seta i ostao u igri

Dominic Thiem
Foto: Reuters/Pixsell
15.11.2018.
u 18:10

Thiemova sudbina sad ovisi o ishodu posljednjeg susreta skupine u kojem se sastaju Švicarac Roger Federer i Južnoafrikanac Kevin Anderson

Dominic Thiem svladao je Japanca Keija Nishikorija sa 6:1, 6:4 i tako zadržao izglede za prolazak u polufinale Mastersa u Londonu. I Thiem i Nishikori su natjecanje u skupini "LLeyton Hewitt" okončali omjerom pobjeda i poraza 1-2, ali i omjerom dobivenih i izgubljenih setova 2-4.

Thiemova sudbina sad ovisi o ishodu posljednjeg susreta u skupini u kojem se sastaju Švicarac Roger Federer i Južnoafrikanac Kevin Anderson, koji je s dvije pobjede u prva dva nastupa osigurao prolazak u polufinale.

Thiemu je potrebna Andersonova pobjeda u dva seta, jer bi u tom slučaju o drugom mjestu u skupini odlučivao omjer osvojenih i izgubljenih gemova između njega, Federera i Nishikora.

Ako Federer osvoji set u susretu s Andersonom, on će se plasirati u polufinale s drugog mjesta, a ako pobijedi tada će on osvojiti prvo, a Anderson drugo mjesto u skupini.

SKUPINA "Lleyton Hewitt":
Dominic Thiem (Aut/6) - Kei Nishikori (Jap/7) 6-1, 6-4

Od 21 sat:
Roger Federer (Švi/2) - Kevin Anderson (JAR/4)

TABLICA:
1. Kevin Anderson (JAR/4)     2  2  0  4-0  2
2. Dominic Thiem (Aut/6)      3  1  2  2-4  1
2. Kei Nishikori (Jap/7)      3  1  2  2-4  1
4. Roger Federer (Švi/2)      2  1  1  2-2  1

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije