Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Thiem protiv Đokovića u finalu

Alexander Zverev
Foto: Reuters/Pixsell
31.01.2020.
u 14:48

Zverevu (22) je već sam plasman u polufinale Australian Opena bio najbolji rezultat na nekom "grand slam" turniru u dosadašnjoj karijeri, prošle i pretprošle je godine stizao do četvrtfinala Roland Garrosa.

Austrijanac Dominic Thiem plasirao se u finale prvog ovogodišnjeg Grand slam turnira Australian Opena u Melbourneu, on je u polufinalu nadigrao Nijemca Alexandera Zvereva sa 3-6, 6-4, 7-6 (3), 7-6 (4) nakon tri sata 42 minute igre.

Thiemu (26) je ovo sedmi nastup u Melbourneu u karijeri, a prije ove godine najbolji rezultat bilo mu je 4. kolo. Do sada je Thiem dva puta igrao u finalu nekog "grand slam" turnira, oba puta u Roland Garrosu (2018, 2019) i oba puta je izgubio od "kralja zemlje" Španjolca Rafaela Nadala.

U nedjeljnom finalu za suparnika će imati branitelja naslova i sedmerostrukog pobjendika Australian Opena Srbina Novaka Đokovića (32) koji je do svog sedmog finala u Melbourneu stigao još u četvrtak 7-6 (1), 6-4, 6-3 pobjedom protiv Švicarca Rogera Federera.

Zverevu (22) je već sam plasman u polufinale Australian Opena bio najbolji rezultat na nekom "grand slam" turniru u dosadašnjoj karijeri, prošle i pretprošle je godine stizao do četvrtfinala Roland Garrosa.

POLUFINALE:

Dominic Thiem (Aut/5) - Alexander Zverev (Njem/7) 3-6, 6-4, 7-6 (3), 7-6 (4)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije