Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG OZLJEDE

Težak udarac za Borussiju: Za mladu zvijezdu sezona već završena!

Bundesliga - FC Cologne v Borussia Dortmund
Marius Becker/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.04.2021.
u 17:22

Ozlijeđen je dok je nastupao za njemačku reprezentaciju do 21 godine tijekom nedavnih utakmica grupne faze Europskog prvenstva.

Mladi 16-godišnji napadač Borussije Dortmund Youssoufa Moukoko morat će prije vremena završiti ovu sezonu, a razlog je ozljeda ligamenata u stopalu, objavila je petoplasirana momčad njemačke Bundeslige.

Moukoko je ozlijeđen dok je nastupao za njemačku reprezentaciju do 21 godine tijekom nedavnih utakmica grupne faze Europskog prvenstva.

- Ozljede su dio ovoga i velik su izazov za igrača. Važno je kako se nosiš s time. Radit ću napornije i snažnije. Mouki će se uskoro vratiti - poručio je najmlađi strijelac u povijesti Bundeslige putem svoje stranice na Instagramu.

Momčad Borussije u ponedjeljak je otputovala u Manchester, gdje će u utorak (21.00) igrati prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv domaćeg Cityja. Osim Moukoka, ovu će utakmicu propustiti i ponajbolji igrač momčadi iz Dortmunda Englez Jadon Sancho, koji je propustio nekoliko posljednjih utakmica zbog konstantnih problema s mišićima.

U zrakoplovu za Manchester nije bilo ni Axela Witsela i Dan-Axela Zagadoua, koji su već duže vrijeme izvan pogona zbog ozljeda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije