Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL

Težak poraz Medveščaka u Sisku

Medveščak
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/16
22.09.2018.
u 20:55

Jedini gol za "medvjede" postigao je Yann Sauve (49:40).

Hokejaši Medveščaka u susretu su 3. kola EBEL-a kao domaćini u Sisku pretrpjeli težak 1-8 (0-2, 0-2, 1-4) poraz od Dornbirna.

Jedini gol za "medvjede" postigao je Yann Sauve (49:40).

Medveščak nakon tri odigrana susreta ima samo jedan osvojen bod te se nalazi na pretposljednje, 11. mjestu ljestvice, dok je Dornbirn stigao na čelo s osam bodova.

Već u nedjelju Medveščak će u sisačkoj dvorani Zibel odigrati još jednu utakmicu i to protiv Vienna Capitalsa.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar gordi
gordi
06:50 23.09.2018.

protjerali Gojanovića koji je stvorio Medveščak i evo što sada imamo

DU
Deleted user
22:56 22.09.2018.

Ima li ovo jos smisla ?

Avatar Point_of_view
Point_of_view
11:19 23.09.2018.

Što Ebel, što KHL, pa opet Ebel, a u tih desetak godina nije odgojeno niti 30% hrvatskih igrača, koji bi pristojno mogli ovu osrednju ligu igrati. Kupovati tamo neke islužene strance, koji igraju mjesec-dva i onda sele dalje, nema nikakvog smisla. Nadam se da će novi zakon o sportu promijeniti pravila financiranja, te da će privatni kapital ući u neke naše klubove, prvenstveno kroz porezne olakšice za investicije u sportu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije