Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Težak poraz Evertona, Nikoli Vlašiću 15 minuta

Nikola Vlašić
Foto: Reuters
26.11.2017.
u 17:18

Everton se dobro držao u prvom poluvremenu koje je završilo 1-1, no u nastavku je uslijedio potom gostiju iz Liverpoola.

U susretu 13. kola engleskog nogometnog prvenstva Southampton je pobijedio Everton 4-1, a za goste je posljednjih 15 minuta igrao hrvatski nogometaš Nikola Vlašić.

Everton se dobro držao u prvom poluvremenu koje je završilo 1-1, no u nastavku je uslijedio potom gostiju iz Liverpoola.

Domaćin je poveo u 18. minuti golom Dušana Tadić, a izjednačio je u 44. minuti sjajnim pogotkom Gylfi Sigurdsson. Southampton je do nove prednosti došao u 52. minuti golom Charliea Austina, a isti je igrač šest minuta kasnije zabio za 3-1. Pobjedu domaćina potvrdio je Steven Davis u 87. minuti. Vlašić je za goste igrao posljednjih 15 minuta.

Southampton je ovom pobjedom skočio na 10. mjesto sa 16 bodova, dok je Everton na 16. mjestu sa 12 bodova, dva više od zone ispadanja.

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije