Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masovna tučnjava

Težak incident u Predavcu: Nije se moglo razaznati tko koga mlati

NK Dinamo Predavac
facebook.com/NK-Dinamo-Predavac
12.10.2020.
u 08:49

- Činjenica je da je brzom intervencijom redarske službe spriječen teži incident - istaknuo je delegat utakmice

Nedjeljni niželigaški dvoboj između NK Dinama iz Predavaca i NK Tehnike Koprivnice prekinut je u 30. minuti zbog masovne tučnjave na travnjaku.

Portal ePodravina prenosi da je do prekida došlo nakon oštrijeg prekršaja, odnosno naguravanja igrača u koje su se odlučili umiješati i domaći navijači. Takvo što tvrdi i klub iz Koprivnice:

- Pred kraj prvog poluvremena, u igralište nakon prekršaja Jure Dodleka i fizičkog napada dvojice igrača Dinama, ubrzo ulaze navijači s ciljem da tuku naše igrače. Trener Čiković tada povlači ekipu u svlačionicu.

Ovo je još jedva sramota koja se dug niz godina događa u Predavcu, a na koju nitko ne reagira. O sucima ne želimo. Dosta je reći da su domaćini u tom trenutku vodili iz, pogađate, jedanaesterca. Očekujemo registraciju utakmice 0:3 i rigorozne kazne za Predavčane - napisali su na službenoj stranici gostujućeg kluba, dok je domaćin odgovorio nešto drugačijim viđenjem incidenta.

PREKID U PREDAVCU Pred kraj prvog poluvremena, u igralište nakon faula Jure Dodleka i fizičkog napada dvojice igrača...

Objavljuje NK Tehnika KoprivnicaNedjelja, 11. listopada 2020.

- Utakmica između našeg kluba i kluba NK Tehnike iz Koprivnice prekinuta je u 30. minuti pri vodstvu naše momčadi 1:0 nakon što je Josip Gegić izborio i realizirao najstrožu kaznu. Prekinuta je zbog nesportskog ponašanja gostujuće ekipe.

Od samog početka utakmice gosti su neprestanim vrijeđanjem naših igrača, službenih osoba i navijača dizali tenzije s ciljem stvaranja incidentne situacije na utakmici što im je na kraju uspjelo. Nakon preoštrog starta nad našim igračem na rubu protivničkog šesaesterca dolazi do međusobnog naguraivanja među igračima.

Ovim putem pohvaljujemo našu redarsku službu koja je u vrlo brzom roku spriječila daljnju eskalaciju incidenta. Nakon smirivanja situacije gostujući trener povlači svoje igrače u svlačionicu i ne želi nastaviti utakmicu - napisali su domaćini.

PREKID UTAKMICE NA NAŠOJ BRANI Današnja utakmica između našeg kluba i kluba NK Tehnike iz Koprivnice prekinuta je u...

Objavljuje NK Dinamo PredavacNedjelja, 11. listopada 2020.

Utakmicu su sudili Ante Vicić (Voćin), Hrvoje Selenić (Slatina) i Zoran Stojnović (Virovitica), a delegat je bio Stipe Koštić iz Koprivnice. Evo što je on napisao u zapisniku:

- U 14. minuti dosuđen je kazneni udarac za domaćina, po mom mišljenju dvojben, a udarac je realiziran. U 30. minuti dolazi do preoštrog starta na domaćem igraču br. 7 (Josip Gegić) koji ustaje nakon prekršaja i pokušava se obračunati s gostujućim igračem.

Dolazi do velike gužve među igračima obje ekipe, ulazi i redarska služba, a po mom viđenju bilo je i ljudi bez oznaka redarske službe u terenu za igru. Gosti su se požalili da su udarena dva njihova igrača, a u toj gužvi nije se moglo razaznati tko koga i koliko udara.

Činjenica je da je brzom intervencijom redarske službe spriječen teži incident. Gostujući predstavnik Tomo Čiković poziva svoje igrače da napuste teren, što su i učinili.

Sudac ih obavještava da imaju 15 minuta da se vrate, no gosti to nisu učinili te je odsviran kraj ogleda. Naknadno sudac dodjeljuje isključenja domaćem igraču br. 6 (Jozo Filjić) i gostujućem igraču br. 5. (Jura Dodlek) te opominje domaće igrače br. 7 (Josip Gegić) i br. 17 (Dejan Opačić). Isto tako, u 26. minuti opomenut je gostujući predstavnik Tomislav Gregl zbog prigovora sucu.

Slijedi opširnije dopunsko izvješće - napisao je Koštić, čije rečenice prenosi portal Klikaj.hr.

Komentara 1

SA
sani1
10:03 12.10.2020.

Uh, opet ti dinamovci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije