Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U GRADSKOM VRTU

Težak debi za Toplaka: Osijek slavio pa zasjeo na prvo mjesto HNL-a

Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
19.03.2021.
u 20:00

Strijelci za Osijek bili su Kleinheisler u 14. i Mierez u 79. minuti.

 

Nogometaši Osijeka u prvom su susretu 26. kola Prve HNL kao domaćini svladali Lokomotivu sa 2:0 (1:0) i tako preuzeli vrh ljestvice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Strijelci za Osijek bili su Kleinheisler u 14. i Mierez u 79. minuti.

Domaće je u vodstvo u ranoj fazi utakmice doveo mađarski reprezentativac Kleinheisler sjajnim volejom sa ruba kaznenog prostora nakon dodavanja Santinija. Pobjedu je potvrdio najbolji strijelac lige, Argentinac Mierez koji je pred kraj utakmice glavom u mrežu proslijedio slobodni udarac Bočkaja.

Osijek je sada vodeći na ljestvici sa 58 bodova, jednim više uz dvije utakmice više od drugog Dinama, dok je Lokomotiva posljednja sa 20 bodova, dva manje uz utakmicu više od pretposljednjeg Varaždina.

 

Ključne riječi

Komentara 5

MP
Mpower99
15:11 20.03.2021.

Lokomotiva nije pokazala nikakav pomak nažalost. Ništa igra nije drugačija, samo još se igrači napunili žutim kartonima za Hajduk

Avatar mlijeko
mlijeko
20:19 19.03.2021.

Očajna Lokomotiva.....

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
21:32 19.03.2021.

Zasjeo na prvo mjesto uz dvije tekme više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije