Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško za povjerovati

Teško za povjerovati, ali oni uskoro opet treniraju. Hrvatski rukometaši danas igrali

Ivan Pešić
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.03.2020.
u 20:00

Prema pisanju talijanskih medija De Laurentis želi da se Serie A nastavi 4. travnja, dok su ostali klubovi protiv te ideje

U trenucima dok Italija bilježi više od 4.000 osoba koji su preminuli od posljedica uzrokovanih koronavirusom, nogometaši Napolija se pripremaju za početak treninga.

Gotovo nevjerojatno zvuči podatak da se nogometaši Napolija u srijedu, 25. ožujka vraćaju treninzima. Premda su mnogi smatrali kako je ovo "fake news", Napoli je sve potvrdio objavom na svojoj internetskoj stranici.

>> Pogledajte video. Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

Predsjednik kluba Aurelio de Laurentiis naredio je treneru Gennaru Gattusu i svojim igračima da moraju početi s treninzima u trenutku do Italija ima više od 47.000 zaraženih koronavirusom i najpogođenija je zemlja na svijetu.

Prema pisanju talijanskih medija De Laurentis želi da se Serie A nastavi 4. travnja, dok su ostali klubovi protiv te ideje. Navodno je De Laurentisov zahtjev bio uzrok velike svađe na sastanku lige prošloga tjedna.

Vodstvo Serie A preporučilo je klubovima da zaustave aktivnosti do početka travnja, dok je predsjednik Talijanskog nogometnog sindikata Damiano Tommasi poručio kako je nastavak treninga prije 3. travnja "opasan" za zdravlje igrača.

U Italiji je do sada od koronavirusa oboljelo 47.021 osoba, a ozdravilo je njih 5.129.

U srijedu se u svom trening-centru trebaju pojaviti nogometaši Aston Ville.

- Treninzi su otkazani do sljedeće srijede, a onda ćemo početi raditi u malim skupinama, a do tada moramo biti u kućama. Jako je čudan osjećaj. Najčudnije od svega je što tek sada shvaćam da ne poznajem život izvan nogometa - izjavio je Villin igrač Anwar El Ghazi.

U Bjelorusiji je nastavljeno rukometno prvenstvo, a Meškov iz Bresta za koji igraju Hrvati, vratar Ivan Pešić i Sandro Obranović, danas su igrali prvenstvenu utakmicu u kojoj su pobijedili Gomel s 49:34.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije