Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilić se jada

'Teško je pogađati kada igraš samo dvadesetak minuta'

Mate Bilić
Arhiva VL
03.12.2009.
u 14:19

Napadač Sportinga iz Gijona i hrvatske nogometne reprezentacije Mate Bilić izjadao se u La Nueva España na skromnu minutažu u redovima španjolskog kluba.

- Radim sve što jedan napadač može da bi se izborio za mjesto u udarnoj postavi momčadi. Strijelac živi da bi igrao, udarao loptu i postizao pogotke. Nadam se da ću imati priliku za to u nedjelju - kazao je Bilić pred utakmicu 13. kola Primere u kojoj Sporting gostuje kod Tenerifea.

"Hrvatski napadač jedini je uz Juana Pabla, Riveru i De las Cuevasa koji je odigrao svih dvanaest utakmica za Sporting, ali je startao u njih samo četiri (Zaragoza, Osasuna, Espanyol, Xerez). Odigrao je 571 minutu i postigao tri pogotka što ga dovodi na prosjek od jednog postignutog gola svakih 190 minuta. Napadač time nije zadovoljan", piše La Nueva Españu.

- Na klupi se mora trpjeti i šutjeti. Nije lako postići pogodak kada se igra samo dvadesetak minuta, no sezona je duga i ja ću u njoj čekati i iskoristiti svoje šanse - dodao je hrvatski reprezentativac i najavio utakmicu protiv Tenerifea.

- Dobra su momčad što su dokazali i prošle sezone (izborili Primeru, op.a.). Kvalitetni su, ali se nadam da će griješiti u obrani što bi značilo da smo mi naš posao dobro napravili - zaključio je Bilić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije