Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG COVIDA

Teški trenuci za Jurgena Kloppa: 'Značila mi je sve, a ne mogu joj na sprovod'

Jurgen Klopp
Foto: PA/Pixsell
1/5
10.02.2021.
u 18:43

Njegova majka Elisabeth preminula je prošlog mjeseca.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp neće, zbog ograničenja putovanja u svezi s COVID-19, moći nazočiti pogrebu svoje majke u njemačkoj regiji Schwarzwald. 

Njemački trener, koji je u posljednjih nekoliko sezona vodio Liverpool do naslova prvaka u Engeskoj i Lige prvaka, rekao je zbog ograničenja i pravila karantene i u Engleskoj i u Njemačkoj da neće moći putovati. 

Njegova majka Elisabeth preminula je prošlog mjeseca.

"Značila mi je sve, majka u pravom smislu te riječi. Sad je na boljem mjestu. Neprisutnost na sprovodu posljedica je užasnih vremena, a jednom kada to uvjeti dopuste, održat ćemo prekrasan spomen", kazao je Klopp u lokalnim novinama Schwarzwaelder Bote.

Inače, Liverpoolu je odbijen ulazak u Njemačku za dvoboj s RB Leipzigom u Ligi prvaka krajem veljače zbog ograničenja putovanja, a ta utakmica će se održati u Budimpešti. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
19:30 10.02.2021.

Sućut treneru. No debilizam i dalje na programu. Baš me zanima, ko bi mi zabranil odlazak na sahranu majke, zbog gripe.

Avatar rubinet
rubinet
22:54 10.02.2021.

Koji prijevod : "Neprisutnost na sprovodu ". Neprisutnost ?

DH
dalibor.hren
22:01 10.02.2021.

Kreteni! Koliko bi štete napravio Arijevcima u dva dana? Sućut treneru i obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije