Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO PRIPREME

Teški dani za trenera Luke Modrića, Zinedineu Zidaneu preminuo brat

Zinedine Zidane
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
13.07.2019.
u 20:47

Nagađa se kako je Zidane stigao vidjeti brata prije smrti, a Real mu je omogućio da uzme vremena koliko mu je potrebno da bude sa svojom obitelji prije povratka na pripreme

Najveća tuga zadesila je obitelj trenera Real Madrida Zinedinea Zidanea. Nakon što je u petak je napustio pripreme Real Madrida u Kanadi iz kluba su rekli kako je otišao zbog privatnih problema, a danas su potvrdili kako je slavnom Francuzu, nakon kratke i teške bolesti preminuo brat

"Svi članovi prve momčadi Real Madrida održali su minutu šutnje prije treninga u Montrealu nakon iznenađujuće smrti Farida Zidanea, brata našeg trenera Zinedinea Zidana", stoji u objavi kraljevskog kluba na internetu. 

Nagađa se kako je Zidane stigao vidjeti brata prije smrti, a Real mu je omogućio da uzme vremena koliko mu je potrebno da bude sa svojom obitelji prije povratka na pripreme. Odlazak s priprema zatražio je i Luca Zidane, Zinedineov sin koji je također želio vidjeti strica. Njegov novi klub Racing Santander mu je izašao u susret. 

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije