Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije samo ozljeda?

Teška optužba: Đoković je sezonu završio zbog dopinga

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
06.08.2017.
u 10:36

Neki sumnjaju da ozljeda ramena nije jedini razlog Đokovićeve odluke.  Nova priča počela kružiti teniskim svijetom

Novak Đoković već dugo ima ozlijeđeno rame, pa je odlučio završiti sezonu, Razlog u padu igre srpskog tenisača mnogi su pronašli u navodnim ljubavnim aferama s indijskom glumicom Deepikom Padukone ili kuharicom Lauren Von Der Pool.

No iznenadan završetak sezone mnoge je iznenadio. Neki sumnjaju da ozljeda ramena nije jedini razlog Đokovićeve odluke.  Nova priča počela kružiti teniskim svijetom.

Analitičarka Hélène Pelletier podignula je prašinu tvrdnjom kako je Novak sezonu završio zbog dopinga!

- Neki prijatelji i kolege u teniskom svijetu uvjereni su kako je Đoković bio dopingiran i da ima zaštitu ATP saveza. Neki se pitaju zašto je tako iznenada pao u svojoj igri, zašto je godinu dana bio ispod svojih fantastičnih fizičkih mogućnosti? Što je s njegovim osobnim problemima? Je li ozljeda ruke kronični problem koji vuče nekoliko godina ili je to samo izgovor? Je li napravio pauzu kako bi se fizički oporavio i oživio svoj talent? pita  se Hélène Pelletier i zaključuje:

- Kruže glasine, a slične informacije dobila sam od ljudi koje mnogo poštujem.

Komentara 16

DU
Deleted user
14:42 06.08.2017.

Nevjerojatno kako je VL pao ispod nivoa najgorih tabloida. Napravi bombastičan naslov i besmislen tekst od "glasina" koje je neka potpuno anonimna, zaboravljena, i neuspješna kanadska tenisačica, koja je igrala tenis prije 40 godina, objavila na svom facebook profilu. Postoji li u novinarstvu dublje dno?

DA
dair
17:20 06.08.2017.

A Srbin Djokovic ima toliki autoritet da se dogovorio sa teniskom asocijacijom 😆😆😆.Da više ne pipne reket rukom proci ce godine i godine dok neki teniser ne osvoji bar upola sto je on osvoio, gospodin.

KI
kimi
13:48 06.08.2017.

"...neki pričaju...čula sam...priča se..." pa se onda ispali vrlo teška optužba protiv čoveka koji je jedini javno stao u odbranu Čilića. Jedina dobra stvar kod ovakvih vesti je ta što omogućava seksualno zadovoljstvo kod par dežurnih svima nam poznatih dežurnih komentatora na forumu...bolje ikako nego nikako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije