Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostala bez prihoda

Teška odluka! Razmišljam o poslu prodavačice u supermarketu

Wimbledon 2019 - Day Five - The All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
1/3
04.04.2020.
u 12:26

Broady je, istina, od turnirskih nastupa zaradila skoro 1,3 milijuna USD (prije dvije godine bila je 76. na svijetu), ali to - s obzirom na visoke troškove u tenisu - nije nagrada od koje se moglo nešto više uštedjeti za budućnost

Teniskih turnira neće biti najmanje do 13. srpnja i to je veliki (prije svega financijski) šok za tenisače i tenisačice, posebno one ispod 300. mjesta.

Jedna od takvih je i 30-godišnja Britanka Naomi Broady, 499. tenisačica svijeta u pojedinačnoj konkurenciji. U konkurenciji parova je 142., a ima i jedan naslov. Ali sve to ne pomaže joj puno:

- Tenis je individualni sport i mi moramo zarađivati. A bez igranja nema ni zarade, to je jednostavno. Gledala sam kako rade supermarketi, posebno na početku krize kad im je trebalo osoblje. Razmišljam o poslu prodavačice, zašto ne? Jer tko zna kad ćemo ponovno zaigrati, a od najavljene pomoći nama niže rangiranim tenisačima i tenisačicama još ništa - zavapila je Britanka. 

Broady je, istina, od turnirskih nastupa zaradila skoro 1,3 milijuna USD (prije dvije godine bila je 76. na svijetu), ali to - s obzirom na visoke troškove u tenisu - nije nagrada od koje se moglo nešto više uštedjeti za budućnost.

Ključne riječi

Komentara 3

TR
Travno221
13:30 04.04.2020.

Posao prodavačice u doba koronavirusa?! Ja bih radije živio malo skromnije i štedio. Mi ni ne shvaćamo kako smo (bili) bahati i raskalašeni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije