Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje

Teniski prvaci feštali sve do jutra: 'Nije u šoldima sve'

Hrvatska teniska reprezentacija - slavlje u svlačionici
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
26.11.2018.
u 09:04

Hrvatski su igrači fotografije i snimke sa slavlja objavili na društvenim mrežama. Pio se pjenušac, rezala torta, a ni pjesme nije nedostajalo

Hrvatska teniska reprezentacija nakon 13 godina ponovno je na tronu. U sjajnom ozračju pred prepunim tribinama stadiona u Lilleu Hrvatska je finalu Davisova kupa pobijedila Francusku.

Nakon što je Marin Čilić protiv Lucasa Pouillea osvojio odlučujući bod, fešta je mogla početi. Prvo se slavilo u svlačionici, a onda se tulum preselio u društveni dom Le Centre social Albert Jacquard, u kojemu su ih ugostili predstavnici Hrvatske udruge Lille. Slavlje je trajalo sve do jutra.

>> Pogledajte kako se slavilo nakon trijumfa u Lilleu

Hrvatska teniska reprezentacija - slavlje u svlačionici
1/16

Hrvatski su igrači fotografije i snimke sa slavlja objavili na društvenim mrežama. Pio se pjenušac, rezala torta, a ni pjesme nije nedostajalo.

Iz svega glasa pjevalo se ''Lijepa li si'', ''Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj'', ali neizbježna je bila i ''Nije u šoldima sve''. Grdovićeva pjesma podsjetila je na predivne trenutke iz Rusije kada su vatreni osvojili srebro na nogometnom SP-u.

Marin Čilić predvodio je hrvatsku reprezentaciju do naslova svjetskog prvaka. Nakon trijumfalnog pohoda u Davisovu kupu najbolji hrvatski tenisač bio je glavni i na fešti...

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović slavila je zajedno s igračima, a čestitkama se pridružio i Ivan Perišić koji je bio na tribinama.

Foto: Instagram/Ivan Perišić

Borna Ćorić bio je oduševljen velikom podrškom hrvatskih navijača i očaran atmosferom.

''Od kuće smo 1400 kilometara, ali uz naše navijače osjećali smo se kao da smo u srcu Hrvatske. Vidimo se sutra na trgu'', poručio je Borna.

Zrakoplov sa svjetskim teniskim prvacima u Zagreb će sletjeti u 14:20 sati, a potom će reprezentativci autobusom krenuti prema Trgu bana Jelačića. Dočekajmo u što većem broju pobjednike Davisova kupa. Zaslužili su!

>> Pogledajte kao je predsjednica zaplesala s navijačima

Komentara 22

HR
Hrvatska
09:52 26.11.2018.

Kraljica najjaca. Bravoo.

BU
Bubalamala
09:41 26.11.2018.

Sindarela ti prigorka sa Sutle, jesi ti pohađala Kumrovečku školu ?

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
09:50 26.11.2018.

Hrvatska fešta a trolovi od blata ništa ne vide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije