Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Teniska legenda vrijeđala suparnice, pa je izbačena s terena

Ilie Nastase
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.04.2017.
u 18:43

Rumunjski izbornik ovog je tjedna već jednom bio u središtu pažnje kada je tijekom ždrijeba rasističkim ispadom uvrijedio Serenu Williams. Mediji prenose da je rumunjski izbornik i nekadašnji osvajač Grand Slam turnira bio vrlo nestašan u četvrtak za vrijeme zajedničke večere uoči susreta Rumunjska - Velika Britanija

Teniske reprezentacije Rumunjske i Velike Britanije u doigravanju Fed kupa igraju susret za popunu Svjetske skupine 2. Njihov dvoboj u Constantu obilježio je incident koji se dogodio tijekom susreta između Sorane Cirstee i Johanne Konte.

Izbornik rumunjske Fed kup reprezentacije 70-godišnji Ilie Nastase je u drugom setu britansku tenisačicu Johannu Konte i izbornicu Anne Keothavong nazvao j.... k...., a kada ga je sudac izbacio s terena onda je prema djelitelju pravde izgovorio j.... š....

Johanna Konta se na uvredu rasplakala te je zajedno s izbornicom Anne Keothavong otišla u svlačionicu. Meč je nastavljen nakon 25 minuta, a Johanna se uspjela smiriti i okrenula je 1:3 u drugom setu. Na kraju je Britanka pobijedila Cirsteu sa 6:2, 6:3.

Rumunjski izbornik ovog je tjedna već jednom bio u središtu pažnje kada je tijekom ždrijeba rasističkim ispadom uvrijedio Serenu Williams. Mediji prenose da je rumunjski izbornik i nekadašnji osvajač Grand Slam turnira bio vrlo nestašan u četvrtak za vrijeme zajedničke večere uoči susreta Rumunjska - Velika Britanija.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Pokušao je zavesti Anne Keothavong koju je pitao za broj hotelske sobe. Britanska izbornica je trudna i čeka drugo dijete, a Ilie Nastase je oženjen s 30 godina mlađom Brigittom Sfăt. To je 70-godišnjem izborniku treći brak.

>>Novi šok za Đokovića! Izgubio od tenisača koji mu je nekad bio mušterija

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:55 23.04.2017.

Ilie Nastase nikad nije osvojio Grand Slam "turnir", prvenstveno jer takvo sto ne postoji. Grand Slam j titula koja se osvaja nakon pobjede na sva cetiri Major turnira u tekucoj godini. Samo dva tenisaca uspjela su ga osvojiti, od kojij jedan (Rod Laver) cak dva puta...

Avatar maxist
maxist
19:30 22.04.2017.

godine donose određene bolesti a skrati se i fitilj......

PE
peugeot
00:13 23.04.2017.

Eto, samo da znate, ovaj na fotografiji je 1973. godine na pariskom "Roland Gaross"-u pobijedio Nikolu Pilica. Kad god se toga sjetim, a sjetim se cesto, vidim Rumuna Nastasea kao lopova koji je Pilicu ukrao pobjedu, te davne godine na zemlji u Parizu. Tad se igralo s reketima drvenog okvira,a bjehu odjeveni u kratke bijele hlace i bijelu majicu. Bijeli sport...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije