Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moskva

Tenisačica osvojila posljednji poen, ali rezultat je uopće nije zanimao

Ons Jabeur
Foto: Reuters/Pixsell
16.10.2018.
u 14:12

Očito je Tunižanka bila vrlo koncentrirana što će trebati protiv sljedeće suparnice, treće nositeljice, Amerikanke Sloane Stephens

Ons Jabeur, 101. tenisačica svijeta, lakoćom je izborila 2. kolo WTA turnira u Moskvi. Tunižanka je za samo 55 minuta nadjačala domaću  tenisačicu Ekaterinu Makarovu sa 6:1, 6:2.

Pobjeda je bila toliko uvjerljiva i brza da se i Ons iznenadila. Naime, nakon posljednjeg poena Tunižanka se bodrila stisnutom šakom, a rezultat je uopće nije zanimao.

U tom trenutku nije znala kako je osvojila posljednji poen u meču. Nakon što je vidjela kako je suparnica stigla do mreže tek je onda shvatila da je pobijedila.

Očito je Tunižanka bila vrlo koncentrirana što će trebati protiv sljedeće suparnice, treće nositeljice, Amerikanke Sloane Stephens.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji hrvatski sportaši

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije