Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Adelaide

Teichman svladala Sevastovu u trosatnom maratonu

Yarra Valley Classic
LOREN ELLIOTT/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.02.2021.
u 13:45

Švicarka je iskoristila svoju sedmu meč-loptu i probila se u polufinale u kojem će se sastati s aktualnom pobjednicom Roland Garrosa Poljakinjom Igom Swiatek

Najuzbudljiviji dvoboj četvrtfinala WTA turnira u Adelaideu odigrale su Švicarka Jil Teichmann (WTA - 61.) i Latvijka Anastasija Sevastova (WTA - 56.), a nakon trosatnog maratona prepunog preokreta slavila je švicarska tenisačica sa 6:4, 6:7 (8), 7:5. 

Teichmann je u drugom setu propustila pet meč-lopti u 'tie-breaku' (6-3, 7-6, 8-7), da bi u trećem okrenula zaostatak 0:3 i pritom spasila dvije meč-lopte kod vodstva Sevastove 5:4.

Švicarka je iskoristila svoju sedmu meč-loptu i probila se u polufinale u kojem će se sastati s aktualnom pobjednicom Roland Garrosa Poljakinjom Igom Swiatek.

U drugom polufinalu će Švicarka Belinda Benčić igrati protiv Amerikanke Coco Gauff koja je nakon trijumfa nad Petrom Martić izbacila i sunarodnjakinju Shelby Rogers.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije