Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U OBITELJI

Tata Vlašić nasmijao izjavom o Nikolinom golu, javila se i sestra Blanka

joško vlašić
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
1/8
07.09.2019.
u 22:27

- Pokušao sam sa ženinom vatom i micelarnom vodom skinuti osmijeh s lica, ali to nije uspijevalo tako da sam se pomirio da se probudim s tim osmijehom i on još uvijek traje - rekao je otac Joško Vlašić

Nikola Vlašić odigrao je sinoć odličnu utakmicu u pobjedi Hrvatske nad Slovačkom (4:0) u kvalifikacijama za Euro. Nogometaš moskovskog CSKA je i zabio prvi gol za A selekciju što je u obitelji Vlašić dočekano s oduševljenjem.

- Uživao sam u nogometu koji je prezentiran, ali vidim da nisam samo ja uživao. Za ovakvu igru spreman sam platiti kartu koliko god ona dođe. Još jedan nivo moje sreće je Nikola. Nisam imao razloga loše spavati. Tako se i dogodilo. Pokušao sam sa ženinom vatom i micelarnom vodom skinuti osmijeh s lica, ali to nije uspijevalo tako da sam se pomirio da se probudim s tim osmijehom i on još uvijek traje - rekao je otac Joško Vlašić za Vijesti.hr te dodao:

- Nikola je zadovoljan i rekao je da je ovo nagrada našeg mukotrpnog rada. Na neki način tu je uključio i mene i ponosan sam na to.

Javila se i Nikolina sestra Blanka.

"Sjajna utakmica, bravo dečki! Čestitam i bratu na prvom golu za reprezentaciju", napisala je Blanka na Instagramu.

Komentara 3

DI
didajoza
08:29 08.09.2019.

Gledao sam utakmicu s mojom ženom i sve one promašaje. Rekao sam Vlašić če zabiti do poluvremena jer zna stisnuti loptu i pogodit u okvir gola. Pogodio on pogodio i ja bravo Nikola!!!

NM
nemirno more
07:18 08.09.2019.

i ja sam veseo... iskrene čestitke za Nikolu i sve vatrene...

SO
sohnahoakasaa
09:41 08.09.2019.

Uvijek netko od navijača i 'volitelja' naših Vatrenih (ali i svih sportaša Hrvatskih) zna. To mi je super...I ja nekad pomislim . A tko ne? Pa mi na tekmama ili ispred malih ekrana isto igramo sve utakmice s njima...s r c e m.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije