Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Tampa Bay smanjila u finalu Istoka pobjedom u gostima

Tampa Bay
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.05.2018.
u 10:00

Victor Hedman, Steven Stamkos, Nikita Kucherov i Brayden Point su zabili po gol za Lightning, dok su strijelci za Washington bili Brett Connolly i Jevgenij Kuznjecov.

Tampa Bay Lightninig su smanjili na 2:1 u seriji nakon što su sinoć u trećoj utakmici finala Istočne konferencije u gostima sa 4:2 bili bolji od Washington Capitalsa

Ovo je prva pobjeda za Tampu u seriji i ima priliku izjednačiti u četvrtoj utakmici koja se igra u četvrtak u Washingtonu. Za Capitalse  je ovo prva domaća utakmica u konferencijskom finalu u zadnjih 20 godina. 

Victor Hedman, Steven Stamkos, Nikita Kucherov i Brayden Point su zabili po gol za Lightning, dok su strijelci za Washington bili Brett Connolly i Jevgenij Kuznjecov.

Vratar Tampa Baya Andrei Vasilevskiy je obranio 36 udaraca prema svojim vratima, dok je čuvar mreže Washingtona Braden Holtby upisao 19 obrana.

U finale NHL-a ide momčad koja prva sakupi četiri pobjede. U finalu Zapadne konferencije snage odmjeravaju Winnipeg Jets i Vegas Golden Knights koji su izjednačeni 1-1 u seriji.Sljedeća je utakmica na rasporedu sutra i igra se u Las Vegasu.

ISTOČNA KONFEENCIJA
finale:

Washington Capitals - Tampa Bay Lightning 2:4
(Washington vodi 2-1 u seriji na četiri pobjede)

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
23:57 18.05.2018.

volio bi da tampa bude prvak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije