Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJEG IZ BARCE

Talijanski velikan želi Rakitića: Dobar je kao i Modrić

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
06.02.2019.
u 18:25

O Rakitićevom položaju u Barceloni počelo se pričati tijekom zimskog prijelaznog roka kada je katalonski klub doveo Frenkieja de Jonga iz Ajaxa, mladog nizozemskog veznjaka, a kao još jedno pojačanje se spominje Francuz Adrien Rabiot iz PSG-a

Milanski Inter od završetka prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva želio je dovesti u svoje redove kapetana Hrvatske Luku Modrića

Činilo se kako je okončanje transfera svakim danom sve bliže, ali na kraju je Modrić ostao u Madridu gdje bi, ako je vjerovati predsjedniku Florentinu Perezu, trebao dobiti najunosniji ugovor u svlačionici. 

Nakon neuspjelog pokušaja, u Milanu nisu mirovali i sada imaju novu želju za vezni red, a on je također Hrvat - Ivan Rakitić, javlja Calciomercato, portal specijaliziran za vijesti o transferima igrača. 

O Rakitićevom položaju u Barceloni počelo se pričati tijekom zimskog prijelaznog roka kada je katalonski klub doveo Frenkieja de Jonga iz Ajaxa, mladog nizozemskog veznjaka, a kao još jedno pojačanje se spominje Francuz Adrien Rabiot iz PSG-a. Time bi Rakitić mogao izgubiti minutažu, a Inter je tu ugledao svoju priliku. 

>> Pogledajte put Luke Modrića do Zlatne lopte

Ključne riječi

Komentara 3

FI
Fisherman
19:32 06.02.2019.

inter je rupa nad rupama. osobno bi volio da i Perisic i Broz i Vrsaljko zaigraju u jacim i svjezijim ekipama!

NI
nisamguzonjinsin
19:30 06.02.2019.

Samo bi budala išla u Inter !

WE
weAreCro
21:47 06.02.2019.

Sto se interu htilo to se interu snilo...mogu samo sanjat da ce dobit rakitica, mozda ako bude htio igrat u 40oj godini...pa danas u europi ima barem 20 boljih klubova koji bi zeljeli raketu ali ga samo najbolji klub na svijetu ima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije