Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mijenjaju klubove

Talijanski velikan kreće po hrvatskog reprezentativca, Tudor ostaje u Turskoj

Igor Tudor
Foto: Galatasaray/Twitter
1/5
21.12.2017.
u 20:15

Milan Badelj još se od prošle zime povezuje s velikanom Milanom, a prema pisanju Tuttosporta klub sa San Sira u siječnju će pokušati dovesti hrvatskog veznjaka.

Kako našem reprezentativcu na ljeto istječe ugovor Fiorentina bi ga mogla prodati jer ovo joj je posljednja prilika da na njemu nešto i zaradi.

Igor Tudor
1/6

A iako je ovog tjedna dobio otkaz u Galatasarayju, Igor Tudor vrlo lako mogao bi ostati u Turskoj. Naime, kontaktirao ga je predsjednik Antalyaspora, 33-godišnji Ali Safak Özturk i Tudor je uzeo dan-dva za razmišljanje, pišu 24sata.

Antalyaspor u momčadi ima poznate igrače poput Samuela Eto'oa, Samira Nasrija, Johana Djouroua i Jeremyja Meneza, no igra očajno pa je tek na 16. mjestu turske Superlige i prijeti mu ispadanje.

Tudor je prije dolaska u Galatasaray vodio i Karabükspor koji je trenutačno prikovan za dno ljestvice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije