Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU TALIJANSKI MEDIJI

Talijanski trener pobjesnio pa razbio svlačionicu

Serie A - Napoli v Spezia
CIRO DE LUCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
08.01.2021.
u 15:11

Prema pisanju Corriere dello Sporta, nitko ga nije takvoga vidio u 13 mjeseci, koliko dugo radi u klubu.  Udario je u vrataš šakom, vrištao, psovao, potpuno izgubio kontrolu.

Slavni Napoli ne stoji najbolje u talijanskom prvenstvu. Sve to već ide na živce i igračima i navijačima, a prema pisanju talijanskih medija, osobito treneru Gennaru Gattusu. 

Nakon poraza od Spezije (2:1), on je napravio pravi šou u svlačionici. 

Prema pisanju Corriere dello Sporta, nitko ga nije takvoga vidio u 13 mjeseci, koliko dugo radi u klubu. 

Udario je u vrata šakom, vrištao, psovao, potpuno izgubio kontrolu. 

Igrače je optužio da nemaju karakter, da su kukavice, ali i puno grdnije riječi izlazile su iz njegovih usta. 

Slikovito su ga talijanski kolege novinari opisali: crvenog u licu od bijesa, dok su igrači samo sjedili i šutili budući da mnogi znaju, barem iz priča, kakav je kada pobijesni.

- Prosipamo previše bodova na domaćem terenu ove sezone i svi moraju prihvatiti odgovornost za to. I momčad i ja. Nije to samo loša sreća - rekao je nakon utakmice na presici.

- Ne smiju igrači pasti u depresiju, ne smeta mi da napravimo neke pogreške, ali moramo napadati, a ne samo stajati na terenu - zaključio je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije