Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie a

Talijanski nogometaš dostigao rekord legendarnog Gabriela Batistute

Fabio Quagliarella
Foto: Reuters/PIXSELL
27.01.2019.
u 07:15

Priliku da postane samostalni rekorder po broju uzastopnih utakmica u kojima je postigao pogodak u Serie A Quagliarella će imati za tjedan dana kada Sampdoria gostuje kod Napolija

Iskusni napadač Sampdorije Fabio Quagliarella, koji će za pet dana napuniti 36 godina, bio je strijelac u 11. uzastopnoj utakmici u talijanskom nogometnom prvenstvu čime je izjednačio rekord legendarnog Argentinca Gabriela Batistute kojemu je to uspjelo u dresu Fiorentine u sezoni 1994/95., Quagliarella je postigao prva dva gola, oba iz 11-eraca, u 4-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Udinesea. 

Prvi gol Quagliarella je postigao u 33., a drugi u 56. minuti. Do kraja utakmice u strijelce su se upisali Linetty u 68. i Gabbiadini u 78. minuti.

Priliku da postane samostalni rekorder po broju uzastopnih utakmica u kojima je postigao pogodak u Serie A Quagliarella će imati idući tjedan dana kada Sampdoria gostuje kod Napolija.

Ovom pobjedom Sampdoria je stigla na peto mjesto sa 33 boda, koliko ima i šesta Roma, dok je Udinese 15. sa 18 bodova, koliko ima i 16. SPAL.

Jučer je i Sassuolo kao domaćin u Reggio Emiliji svladao Cagliari sa 3-0 (2-0). Strijelci za Sassuolo bili su Locatelli (9), Babacar (45+4-11m) i Matri (87).

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna igrao je za Cagliari do 77. minute, a u završnici prvog poluvremena je skrivio kazneni udarac iz kojega je Sassuolo poveo sa 2-0. Marko Pajač ostao je na klupi Cagliarija, dok Filip Bradarić nije konkurirao za nastup u momčadi sa Sardinije koja je ostala 13. sa 21 bodom.

Sassoulo je, pak, s nova tri boda skočio na deveto mjesto sa 29 bodova.

>> Pogledajte čarobnu karijeru Luke Modrića

Komentara 1

MA
maloprekosutra
10:22 27.01.2019.

Svaka čast !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije