Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ ''BALOTELLI''

Talijanima prekipjelo: Prekinut će se susret Juvea i Intera

Mario Balotelli
AFP
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
03.12.2009.
u 12:05

Ako se navijači Juventusa na subotnjoj utakmici s Interom ponovno odluče na rasistička vrijeđanja, susret će vjerojatno biti prekinut.

Naime, Juveovi "tifosi" još od prošle sezone na piku imaju tamnoputog igrača "nerazzura" Marija Balotellija.

Torinska momčad prošle je sezone jednom već bila prisiljena zbog navijačkih ispada prema istom igraču igrati pred praznim tribinama. Balotellija su tada ''počastili'' s krilaticom kako "crni Talijan ne postoji".

Iako 19-godišnjak možda niti neće startati za vodeću momčad Serije A, predsjednik Talijanskoga nogometnog saveza Giancarlo Abete dao je ovlasti sucima i policiji da prekinu susret ako vrijeđanje počne.

- Neću oklijevati da odem kod suca i kažem mu da prekine utakmicu. Mario je smiren i zna da se od ljudske gluposti ne može obraniti - kazao je kapetan Intera Javier Zanetti.

Navijači Stare dame ogradili su se od rasizma objasnivši kako Balotellija ne vole zbog bahatog stava koji nije ničim opravdao na terenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije