Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost od zaraze

Talijani žele nastaviti prvenstvo bez gledatelja na tribinama

Koronavirus: Karneval u Veneciji
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
24.02.2020.
u 21:51

Sedam osoba je preminulo, a više od 220 njih je zaraženo koronavirusom u sjevernotalijanskim pokrajinama Lombardiji i Venetu zbog čega talijanska Vlada poduzima odlučne korake kako bi se širenje zaraze spriječilo

Predsjednik Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) Gabriele Gravina izjavio je u ponedjeljak kako je Savez spreman nastaviti prvenstvo igranjem utakmica bez gledatelja ako mu to tamošnja Vlada dopusti.

Sedam osoba je preminulo, a više od 220 njih je zaraženo koronavirusom u sjevernotalijanskim pokrajinama Lombardiji i Venetu zbog čega talijanska Vlada poduzima odlučne korake kako bi se širenje zaraze spriječilo.

Koronavirus: Karneval u Veneciji
1/5

Proteklog vikenda odgođene su četiri utakmice Serie A što stvara velike probleme s kalendarom natjecanja zbog manjka rezervnih termina.

- Natjecanje u našoj Serie A može se nastaviti već sljedećeg vikenda bez gledatelja - rekao je Gravina.

Gravina je dodao kako očekuje da će se i uzvratna utakmica 16-ine finala Europske lige između Intera i Ludogoreca igra u četvrtak u Milanu bez gledatelja.

Utakmica osmine finala Lige prvaka između Napolija i Barcelone trebala bi se igrati bez ikakvih ograničenja jer je Napulj nekoliko stotina kilometara udaljen od regija zahvaćenih zarazom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije