Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus ispao iz LP-a

Talijani tvrde: Ronaldo je razočaran i razmišlja o odlasku iz Torina

Cristiano Ronaldo
Foto: PA/Pixsell
1/4
18.04.2019.
u 15:12

Portugalska zvijezda nakon devet godina neće igrati polufinale Lige prvaka

Juventus je nakon domaćeg poraza od Ajax (1:2) ostao bez polufinala Lige prvaka. To je očito teško pogodilo Cristiana Ronalda što je potvrdila i njegova majka Maria Dolores dos Santos Aveiro.

- Cristiano je tužan. Toliko je želio izboriti finale. Rekao mi je: 'Mama, trudio sam se, ali ne stvaram čuda. Žao mi je.' - otkrila je Cristianova majka i dodala:

- Život ide dalje.

Portugalac nije naviknut na neuspjeh i mogao bi napustiti Torinu, tvrde talijanski mediji. Juventus je lani  za Cristiana Ronalda platio Realu 120 milijuna eura. Stara dama je osim Scudetta silno željela i naslov europskog prvaka. Ajax im je uništio snove.

'Cristiano Ronaldo je igrač oko kojeg će Juventus slagati momčad, ali samo za sljedeću sezonu. Ima ugovor do 2022., a Portugalac će imati strpljenja još godinu dana. Ne uspiju li dogodine doći do finala onda će otići iz Torina. Conteova sjena nadvila se nad Allegrijem. Cristiano će u Juventusu igrati još jednu sezonu', piše Republica.

Portugalska zvijezda nakon devet godina neće igrati polufinale Lige prvaka.

'Ronaldo je razočaran i to će ostaviti posljedice, a ambiciozan sportaš ne može preboljeti poraz', ističe Gazzetta dello Sport.

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagi101
15:32 18.04.2019.

ajd ne kakite

BU
Bubalamala
19:48 18.04.2019.

Veliki su novci potroseni i velika nada da ce se konacno ostvariti velike zelje pa je razocaranje veliko !

ZB
Zoki-Bijela
18:23 18.04.2019.

Evo vec placu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije