Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme je da se krene

Talijani tvrde da je praktički gotovo: Rakitić seli u svjetsku prijestolnicu mode

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
20.02.2019.
u 10:19

Novinar Gezzete navodi da će Inter Rakitiću ponuditi trogodišnji ugovor

Ivan Rakitić od ljeta će najvjerojatnije biti novi član Intera! Donosi to upravo La Gazzeta dello Sport, i to uz naslov u kojemu tvrdi da dva kluba dijele milimetri od toga da se dogovore oko odštete.

Inter je navodno Barceloni ponudio 35 milijuna eura, Barcelona je za hrvatskog reprezentativca zatražila 45, pa klubove sada dijele tek sitnice, milijun više ili manje, ovisno o daljnjim bonusima. 

Uz pretpostavku da će transfer iznositi oko 40 milijuna eura, novinar Gazzete navodi da će Inter Rakitiću ponuditi trogodišnji ugovor.

Raketa trenutačno na Camp Nou zarađuje 5,5 milijuna eura po sezoni, a ugovor s katalonskim klubom veže ga do srpnja 2021. godine.

Inter se sprema prekinuti dominaciju Juventusa u talijanskom prvenstvu, a u tu je svrhu već osigurao dolazak Diega Godina, iskusnog urugvajskog braniča. 

Ključne riječi

Komentara 6

BA
Barisic
19:48 20.02.2019.

Da pogotovo jedan rakitic kosta sitnicu od nekih balavih 40 mio.!! Kakve gluposti pisete... barcelona njega nebi ispod 100 mio pustila.. sigurno neki djecaci iz vrtica pricali takve gluposti a novinar VL cuo, pa prinjeo u novine...

DA
DarthVader
18:32 20.02.2019.

Bolje da ga uzme Milan.

Avatar doog_kool
doog_kool
18:20 20.02.2019.

Odlicna kupovina ce to biti za inter..raketa i broz bi mogli vrhunski dirigirati veznim redom,a i za nasu reprezentaciju bi to bilo extra...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije