Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo je to u Maroku

Talijani tvrde: 'Cristiano Ronaldo u tajnosti oženio lijepu Georginu'

Georgina Rodriguez
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/6
21.11.2019.
u 11:52

Talijanski magazin 'Novella 2000' tvrdi kako jedan od najboljih nogometaša svih vremena konačno  oženio dugogodišnju djevojku Georginu Rodriguez

Cristiano Ronaldo (34) je u Maroku oženio devet godina mlađu djevojku Georginom Rodríguez, tvrde talijanski mediji. Lijepa Argentinka je 2016. godine osvojila srce portugalske nogometne zvijezdi s kojom je dobio djevojčicu Alanu.

Georgina se odlično uklopila u život s Cristianom Ronaldom i njegovom djecom, devetogodišnjim Cristianom Jr.-om, te dvogodišnjim blizancima Evom  i Mateom.

Georgina Rodriguez
1/7

Portugalac je nedavno izjavio kako je njegova majka Maria Dolores dos Santos Aveiro sjajno prihvatila djevojku koja je s njim već tri godine.

– Georgina mi je toliko pomogla. Naravno da sam zaljubljen u nju. Bit ćemo oženjeni jednog dana, sigurno. To je i san moje majke. Super je Georgina. Ona je moja prijateljica. Razgovarali smo o tome. Otvaram srce za nju i ona otvara srce za mene - rekao je tada Cristiano Ronaldo.

Talijanski magazin 'Novella 2000' tvrdi kako jedan od najboljih nogometaša svih vremena konačno  oženio dugogodišnju djevojku Georginu Rodriguez.

Vjenčanje je u tajnosti održano ovog ljeta u Maroku, a sve je organizirao Ronaldov veliki prijatelji poznati kickboksač Badr Hari.

'Shvatio sam da su se vjenčali kada je Cristiano 29. kolovoza na Madeiri s odvjetnikom sastavio ugovor kako bi zaštitio Georginu i osigurao njezinu budućnost', rekao je za Novellu izvor blizak poznatom paru.

Cristiano Ronaldo još nije potvrdio informaciju koja se brzo proširila u medijima.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
13:18 21.11.2019.

"Cristiano Ronaldo u tajnosti oženio lijepu Georginu"..Za koga je oženio? Vjerojatno se mislili " Dotičnik SE oženio tom i tom".

SS
ssssssssss
22:54 22.11.2019.

pita sin ronalda , tata gdje je mama , nato odgovori tata , sine pricekaj jos koji dan pa cu te upoznati sa tvojom mamom, odluci se zeniti da moze sinu pokazati mamu tj. macehu . Jadno i uzasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije