Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza Azzurra

Talijani su dostigli još jedan neslavan rekord

Portugal - Italija
Foto: Reuters
1/5
13.09.2018.
u 22:39

Posljednji trijumf azzurri su slavili u kvalifikacijama za SP lani kod Albanije (1:0), a bilo je to 9. listopada

Italija se prvi put nakon 1958. nije plasirala na SP koje se ove godine igralo u Rusiji. U dodatnim kvalifikacijama od Talijana su bolji bili Šveđani.

U  utakmicama Lige nacija momčad Roberta Mancinija prvo je s Poljskom remizirala 1:1, a onda je izgubila od Portugala 1:0. Azzurri su tako nastavili slabim igrama te su godinu dana bez pobjede u natjecateljskim utakmicama.

>> Pogledajte razgovor s fotoreporterom kojem su vatreni promijenili život

Prije 60 godina talijanska reprezentacija 12 mjeseci nije okusila slast pobjede. Posljednji trijumf azzurri su slavili u kvalifikacijama za SP lani kod Albanije (1:0), a bilo je to 9. listopada.

Sljedeći ispit Talijani imaju 10. listopada u prijateljskom dvoboju protiv Ukrajine, a četiri dana kasnije u Ligi nacija gostuju kod Poljske.

Posljednjih godinu dana Italija je ukupno igrala devet utakmica, pobijedili su samo Saudijsku Arabiju (2:1) u debiju izbornika Roberta Mancinija.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:40 13.09.2018.

Ovi gori od Hajduka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije