Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ZADOVOLJNI

Talijani se nakon Maksimira žalili Uefi: To je sramotno i apsurdno!

Dinamo - Atalanta
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
19.09.2019.
u 20:36

- Pozivamo Uefu i talijansko veleposlanstvo u Zagrebu da objasne što se dogodilo i pozovu hrvatske vlasti da poštuju prava navijača unutar Europske unije - poručuju navijači Atalante

Atalantu je sinoć u neugodnom porazu od Dinama (4:0) bodrilo oko 3.000 navijača, a Talijani su se nakon susreta žalili Uefi i talijanskom veleposlanstvu u Zagrebu. 

Nezadovoljni su ponašanjem hrvatske policije jer tvrde da su na Bregani poveli tri sata i pola sata zakasnili na utakmicu.

- Sramotno i apsurdno, a sve zbog toga što su pronađene neke zastave i vadičepi.  Nevjerojatno je da je 600 navijača uzbuđenih zbog povijesnog debija njihovog kluba u Ligi prvaka bilo tri sata na granici i da im je policija pokvarila noć koju su čekali cijeli život - rekao je predstavnik navijača Atalante Daniele Belotti.

Belotti tvrdi da je to policija namjerno napravila kako bi natjerala navijače Atalante da zakasne za utakmicu.

- Pozivamo Uefu i talijansko veleposlanstvo u Zagrebu da objasne što se dogodilo i pozovu hrvatske vlasti da poštuju prava navijača unutar Europske unije - zaključio je Belotti.

>> Pogledajte atmosferu u navijačkoj zoni na Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 63

Avatar Mi sami
Mi sami
20:48 19.09.2019.

Pa to je napravljeno u njihovom interesu da ne pate gledajuci kako im svakih 10 min zabijamo gol.

DU
Deleted user
21:12 19.09.2019.

Talijanski fašisti i srbijanski četnici zajedno rade ne destabilizaciji Hrvatske.I jedni i drugi nikad nisu odustali od svojih pretenzija na hrvatski državni teritorij.

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
20:44 19.09.2019.

Neke zastave - dobar opis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije