66 18°C
 • juma:

  Sada Zvone ima priliku pokazati svoje nogometno iskustvo i znanje. Lako se bilo šepuriti na Sky kao stručni komentator s nula odgovornosti za ono što kažeš. Lako je bilo sa stalnom plaćom i sigurnim poslom ići po banketima i seminarima ... prikaži još! koje organizira FIFA. Ovo je nešto drugo. Krvavi rad, uvijek mač nad glavom i strašan medijski pritisak. Tu se pokaže tko zna i može, a tko je samo blefer.

 • sambo:

  Veliki kapetan, veliki nogometaš...ali ostaje malo mutno razdoblje oko njegovog prelaska u Milan barem kako je bilo u medijima (tko je kome i na čiji račun isplatio transfer da bi se izbjegao porez), a mislim da je i težak karakter ... prikaži još! općenito...što i kome vjerovati, najčešće je istina negdje u sredini...sadašnji "sukob" je vrlo izgledan u Milanu, samo je pitanje čijim otkazom će to završit...

 • Avatar AsItIs
  AsItIs:

  Po meni, Boban je napravio gresku napustanjem "cushy" posla u FIFA-i. Zamijeniti ugodan zivot u Zenevi, bez mnogo stresa, dobro placen... za ovo u Milanu, to je ludost! Najvjerojatnije su financijski uvjeti bili presudni u toj odluci, ali kako ono ... prikaži još! kazu... "nije u soldima sve".

Još iz rubrike Sport

Gianluca Vialli
Prokleta bolest

Rak ga učinio neprepoznatljivim: Teže je nego što se čovjek nada

Raquel i Ivan Rakitić
BLOKADA TAKSISTA

Rakitić hodao od aerodroma, doma ga dočekao poklon lijepe Raquel: Volim te...

Bojan Bogdanović
NBA

Bogdanović ubacio osam koševa u porazu Utah Jazza, Šarić bez minuta