Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI TRENUCI

Talijani otkrivaju: Zvone Boban se sukobio, odnos je u krizi

Zvonimir Boban
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.10.2019.
u 10:28

Talijanski mediji sada otkrivaju da je zbog trenera odnos Bobana i Maldinija u krizi. Naime, tehnički direktor kluba Maldini je stao na stranu Giampaola kojega je uostalom i doveo te tvrdi da mu treba dati još vremena. Boban želi da trener dobije otkaz.

Milan, nekadašnji velikan svjetskog nogometa, proživljava teške trenutke. Crveno-crni su nakon šest kola u Serie A tek na 16. mjestu s dvije pobjede i četiri poraza.

Milanu za sada ne pomaže ni dolazak legendi, Paola Maldinija i Zvonimira Bobana koji su se vratili u klub kako bi mu pomogli dosegnuti nekadašnju razinu. A u posebnoj teškoj situaciji je trener Marco Giampaolo.

Talijanski mediji sada otkrivaju da je zbog trenera odnos Bobana i Maldinija u krizi. Naime, tehnički direktor kluba Maldini je stao na stranu Giampaola kojega je uostalom i doveo te tvrdi da mu treba dati još vremena.

Boban se s tim ne slaže i želi da što prije dođe do smjene trenera. Talijani napominju i da odnos Bobana i Giampaola ne postoji.

Milan u subotu gostuje kod Genoe i ako ne pobjedi to će biti kraj za Giampaola, bez obzira na sukob Bobana i Maldinija.

A bivši sportski direktor Milana Massimiliano Mirabelli osvrnuo se na rad Bobana i Maldinija.

- Ako ste bili prvak na travnjaku, to ne znači da ćete biti dobar direktor. Milanov problem je što žive u prošlosti. Povijest se mora pamtiti, ali ne smijete biti zarobljenik povijesti - rekao je Mirabelli.

Komentara 12

JU
juma
13:21 04.10.2019.

Sada Zvone ima priliku pokazati svoje nogometno iskustvo i znanje. Lako se bilo šepuriti na Sky kao stručni komentator s nula odgovornosti za ono što kažeš. Lako je bilo sa stalnom plaćom i sigurnim poslom ići po banketima i seminarima koje organizira FIFA. Ovo je nešto drugo. Krvavi rad, uvijek mač nad glavom i strašan medijski pritisak. Tu se pokaže tko zna i može, a tko je samo blefer.

SA
sambo
13:04 04.10.2019.

Veliki kapetan, veliki nogometaš...ali ostaje malo mutno razdoblje oko njegovog prelaska u Milan barem kako je bilo u medijima (tko je kome i na čiji račun isplatio transfer da bi se izbjegao porez), a mislim da je i težak karakter općenito...što i kome vjerovati, najčešće je istina negdje u sredini...sadašnji "sukob" je vrlo izgledan u Milanu, samo je pitanje čijim otkazom će to završit...

Avatar tituš
tituš
10:53 04.10.2019.

Čekaju ga u SDP-u raširenih ruku! Hitno nazad, ovdje je teren gdje se dobro igra fudbal ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije