Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrde da je gotovo

Talijani objavili uhu ugodnu glasinu: Modrić je osvojio Zlatnu loptu!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/14
27.11.2018.
u 13:56

Takvu je informaciju objavila i Claudia Garcija, portugalska novinarka koja surađuje s postajom RAI.

Ako je vjerovati onome što je upravo objavila talijanska podružnica televizijske postaje Fox na svojoj internetskoj stranici, Luka Modrić osvajač je Zlatne lopte!

Novinari tog portala ogradili su se i naveli da je još uvijek riječ o glasinama, ali u tekstu su otkrili odakle im takve, navodno pouzdane informacije.

Naime, pozvali su se na pojedine novinare koji su sudjelovali u glasovanju, između ostalih i na Paola Conda. 

– Neki od novinara koji su sudjelovali u glasovanju, kao i njima bliski ljudi, počeli su pričati o Modrićevoj pobjedi kao da je to gotova stvar. Između ostalog, i naš Paolo Condo, jedini novinar koji predstavlja Italiju – napisali su kolege s Foxa, pa u nastavku izdvojili objavu Claudije Garcije, portugalske novinarke koja surađuje s postajom RAI.

– Luki Modriću u ponedjeljak će uručiti Zlatnu loptu! – napisala je na svom profilu na Twitteru Garcia.

Garciju su ujedno upitali ima li šanse da Modrić u siječnju završi u Interu, na što je dama zagonetno odgovorila da će o tome biti riječi u petak kada izađe ispred kamera RAI-ja.

Bude li tome doista tako, a doznat ćemo na svečanoj dodjeli nagrade u Parizu u ponedjeljak, upravo će Luka Modrić biti taj koji će prekinuti desetogodišnju dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija, nogometaša koji su tu prestižnu nagradu dijelili još od 2008. godine.

Hrvatski reprezentativac već je osvojio FIFA-ine i UEFA-ine nagrade za najboljeg igrača 2018. godine.

Komentara 29

GU
General_U
14:02 27.11.2018.

Lukica zasluženo najbolji prošle sezone..bravo lukica..

TV
tvrdapixa
14:11 27.11.2018.

Kak pa sad to? Večernjakov novinar je jučer svečano objavil da Luke uopče nema među kandidatima. Večernjak - novina kojoj treba vjerovati! Moš' mislit!

RI
Rizlman
14:21 27.11.2018.

Danas je opet najbolji na svijetu, jučer su ga tjerali iz Reala, sutra će ga opet tjerati iz Reala a preksutra će opet biti najbolji na svijetu, sve ako je vjerovati večernjim novostima i njenim izvorima. A fakat je samoamo jedan Luka Modrić je najbolji igrač na svijetu i Real će ga nastojati zadržati što je duže moguće, a istovremeno se n astojati rješiti Benzeme, Balea i sličnih promašaja i dovesti Hazarda i slične igrače koji su takvog profila das mogu igrati za Real.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije