Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIJO DE PUTA

Talijani dokazali: Mourinho opsovao Balotellija

Mourinho
Reuters
23.04.2010.
u 14:12

U satiričnoj informativnoj emisiji Striscia La Notizia na talijanskoj televizijskoj postaji Canale 5 dokazano je da je Interov trener Jose Mourinho očito psovao svog nogometaša Marija Balotellija pri kraju dvoboja s Barcelonom.

Mladi je tamnoputi Talijan u igru ušao u 75. minuti umjesto Milita, ali ni u 15 minuta nije uspio izvršiti zadaće koje mu je dao trener. Nakon što svog igrača nije ispratio u jednoj defenzivnoj akciji, Portugalac je izgubio strpljenje te mu na španjolskom jeziku povikao "hijo de puta (kurvin sine)". Emisija je taj detalj s Mourinhom u kadru pokazala, a psovka se jednostavno dala iščitati s njegovih usana.

Zbog nezalaganja su protiv 20-godišnjeg napadača počeli skandirati i navijači. Balotelli im je odgovorio neprimjerenim gestikulacijama, a na izlasku s terena u svlačionicu demonstrativno je bacio klupski dres, a tada ga je u tunelu prema svlačionici, uz zgražanje Barceloninih nogometaša, napao Marco Materazzi.

Uredništvo iste emisije, vrlo popularne u Italiji, Balotteliju je nakon tog dvoboja uručilo "Nagradu sramote", trofej koji svake godine dolazi u ruke nogometaša iz Serije A koji se u javnosti ističe isključivo po lošem. Balotelli ju je prihvatio bez primjedbi, a na pitanje reportera hoće li na ljeto napustiti klub odgovorio je širokim osmijehom.

U petak ujutro Balotelli je normalno trenirao na jutarnjemu otvorenom treningu sa suigračima. Na treningu su bili i zadovoljni navijači. Cijelo su vrijeme, sasvim neočekivano, Balotelliju skandirali poruke potpore.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije