137 29°C
 • Avatar toxic alien
  toxic alien:

  Cuj, tako se to radi! Engleska Premier Liga je najbogatija liga svijeta, liga koja je playground za svjetske milijardere, sponzori stoje u redu i naguravaju se... a stadioni su puni iz kola u kolo... Hajde neka novinar preuzme neki hrvatski ... prikaži još! klub pa neka nam pokaze kako se to radi!? Eto, Dinamo bi najvjerojatnije mogao sam financirati izgradnju svog stadiona, ali zato se gazda mora skrivati po susjednim zemljama jer Hrvat bi ti mozda i oprostio uspjeh, ali hrvatek sigurno nece... Hajde, neka Daniel Levy dodje u Hrvatsku pa neka pokaze "kako se to radi"!

 • Avatar Croat
  Croat:

  jebena racunica,koliko je prosjecna cijena ulaznice na tom stadionu a kolika bi bila u zagrebu ? evo bas gledam cijene ulaznica na allianz areni u münchenu,sljedeca utakmica je protiv bremena i najjeftinija ulaznica koja se jos moze kupiti stoji 81 ... prikaži još! € plus dodaci za internet prodaju i pretprodaju dodjes na ca 100€ i to je najlosije mjesto a najbolja stoje od 400€ pa do 800€. naravno sve utakmice rasprodane sa 75.000 ljudi cak i kup utakmica protiv drugoligasa.

 • Radagast:

  Lige petice nisu usporedive sa ostalim ligama. U ostalim ligama u gradnji uvijek učestvuju država i grad, zajedno sa sponzorima, nogometnim savezima i klubovima.

Još iz rubrike Sport

Mirko Filipović i Stipe Miočić
15
NEZADOVOLJNI SU

Cro Copa oštro napali jer nije čestitao Miočiću, brzo je stigao njegov odgovor: Budalu...

Branko Tuđen

Dinamovi uspjesi guraju u sjenu stvarne probleme u klubu

6
Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car
ODBIO REPREZENTACIJU

VIDEO Djevojka Ćalete-Cara pohvalila se luksuznom večerom! 'Kad naiđemo na Hrvata'