Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Monte Carlo:

Tako je! Peti naslov u ovoj sezoni za Mektića i Pavića

ATP 500 - Rotterdam Open
Piroschka van de Wouw/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
18.04.2021.
u 16:55

Bila je to repriza finala Masters 1000 turnira u Miamiju od prije dva tjedna, ali tada su Mektić i Pavić bili bolji u dva seta (6-4, 6-4).Mektić i Pavić već su osvojili pet naslova u ovoj sezoni

Najbolji svjetski par u 2021., hrvatski reprezentativci Nikola Mektić i Mate Pavić, osvojili su ATP Masters 1000 turnir u Monte Carlu nakon što su u nedjelju u finalu parova svladali Britance Daniela Evansa i Neala Skupskog sa 6:3, 4:6, 10:7 u meču koji je trajao sat i 38 minuta.

Bila je to repriza finala Masters 1000 turnira u Miamiju od prije dva tjedna, ali tada su Mektić i Pavić bili bolji u dva seta (6:4, 6:4).Mektić i Pavić već su osvojili pet naslova u ovoj sezoni (Antalya, Melbourne, Rotterdam, Miami, Monte Carlo)

Grk Stefanos Tsitsipas pobjednik je ATP turnira tenisača iz serije "masters 1000" u Monte Carlu, on je u finalu uvjerljivo sa 6:3, 6:3 svladao Rusa Andreja Rubljova.

Za Tsitsipasa je ovo prvi osvojeni turnir iz serije "masters 1000", nakon što je gubio finala u Torontu 2018. i Madridu 2019., a ukupno šesti ATP naslov u 14. finalu.

Rubljov je, pak, ostao na osam osvojenih turnira u karijeri, a ovo mu je bio treći poraz u finalu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije