Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO LJETA 2011. GODINE

Tahirović produžio s Göppingenom

Rukometna lopta
Marko Jurinec
27.10.2009.
u 19:04

Vratar bundesligaša Göppingena i bosanskohercegovačke rukometne reprezentacije, 37-godišnji Enid Tahirović, produžio je ugovor sa svojim klubom do ljeta 2011. godine.

Tahirović je u njemački klub stigao u ljeto 2008. godine iz koperskog Cimosa, u kojem je zaradio nagradu za najboljeg vratara slovenske lige.

Zadovoljni njemački poslodavci, posebice trener Velimir Petković, ponudili su mu jednogodišnje produženje ugovora koji je istjecao sljedećeg ljeta.

Tahirović je kapetan rukometne reprezentacije BiH, a 2006. godine proglašen je kao vratar sarajevske Bosne najboljim igračem domaće lige.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije