Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valencia

Tada je stigao i nama: Igrači i treneri oporavili se od koronavirusa

Valencia navijači
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.04.2020.
u 07:26

'Šišmiši' su sredinom ožujka objavili kako je 35 posto momčadi zaraženo koronavirusom, a virus su “pokupili” prilikom boravka u Milanu gdje su igrali utakmicu Lige prvaka protiv Atalante

Svih 10 igrača i trenera španjolskog nogometnog prvoligaša Valencije koji su bili pozitivni na koronavirus, oporavili su se od bolesti, prenose španjolski mediji.

'Šišmiši' su sredinom ožujka objavili kako je 35 posto momčadi zaraženo koronavirusom, a virus su “pokupili” prilikom boravka u Milanu gdje su igrali utakmicu Lige prvaka protiv Atalante.

>> VIDEO Podrška hrvatskih sportaša

Poznato je da su Ezequiel Garay, Jose Gaya i Eliaquim Mangala bili među onima koji su bili pozitivni na COVID-19, dok su još dvije osobe za koje je potvrđeno da su imale koronavirus klupski liječnik Juan Aliaga i Paco Camarasa.

Nitko od zaraženih nije imao nikakve teže simptome. Svi su karantenu proveli u svojim kućama slijedeći liječničke upute. 

Utakmica u Milanu izazvala je masovno širenje koronavirusa, a i činjenica da je sljedećih dana trećina momčadi Valencije bila pozitivna na koronavirus.

Nakon tog dvoboja bolest stigla i do Hrvatske. Naime, prvooboljeli Hrvat bio je na utakmici u Milanu, a i on se, srećom, u međuvrmenu oporavio te je pušten iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu.

"Zajedno za Zagreb"

Donacije za uplatitelje iz Hrvatske uplaćuju se na račun: HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5371 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke, na broj računa IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

"Hrvatska protiv koronavirusa"

Donacije za uplatitelje iz Republike Hrvatske uplaćuju se na račun HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5380 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke na broj računa: IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije