Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENISKA POSLASTICA

Svjetski spektakl u Puli! Dolaze legendarni sportaši koji su nekad žarili i palili

16.05.2022.
u 17:37

Nakon hokejaškog spektakla 2021. te nogometnih legendi bavarskog nogometnog diva iz minhenskog Bayerna i legendarnih vatrenih 2019. godine, nova ekskluzivna manifestacija koja će promovirati Istru diljem svijeta održat će se ove godine u pulskom amfiteatru.

Teniski spektakl odigrat će se u pulskoj Areni od 1. do 3. kolovoza, koja će u sklopu Legends Team Cupa ATP Champions Toura ugostiti legende tog sporta, najavljeno je na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak u Puli.

Pula će tako početkom kolovoza biti prva postaja toga turnira na kojem igraju proslavljeni igrači, svi redom iz svjetskog TOP-a 20, prevođeni Ivanom Lendlom, Čehom s američkim državljanstvom, te Australcem Patom Cashom.

Probrano društvo između ostalih čine i Nijemac Tommy Haas te Čeh Radek Stepanek. Upravo je ta četvorka sudjelovala na konferenciji za novinare putem zooma iz raznih dijelova svijeta, dok je u Puli uz domaćine bio Čeh Tomáš Berdych, nekadašnji svjetski broj 4, koji je aktivnu karijeru zaključio 2019. godine.

19.05.2022.., Pula - Odrzana je konferencija za medije na kojoj je najavljen spektakl Legends Team Kup ATP Champions Tour koji ce se odrzati od 1. do 3. kolovoza u Pulskoj Areni. Na konferenciji su prisustvovali direktor TZ Istarske zupanije Denis Ivosevic, pulski gradonacelnik Filip Zoricic, osnivac Legends Team Cupa Marten Hedlund , Tomas Berdych, trenutni igraci Legends Team Cupa, Istarski zupan Boris Mileti i direktor pulskog ATP turnira Branimir Horvat. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Nakon hokejaškog spektakla 2021. te nogometnih legendi bavarskog nogometnog diva iz minhenskog Bayerna i legendarnih vatrenih 2019. godine, nova ekskluzivna manifestacija koja će promovirati Istru diljem svijeta održat će se ove godine u pulskom amfiteatru.

- Organizacija ovog eventa bit će još jedna potvrda da tako veliki i značajni spektakli trebaju Istri i Puli jer Arena predstavlja jedinstvenu pozornicu za tako važna događanja. Osim što će nastupiti dvanaest svjetskih teniskih ikona bit će to izuzetna prigoda za promociju Pule i Istre probranoj klijenteli - poručio je direktor Turističke zajednice Istarske županije Denis Ivošević

Direktor turnira Branimir Horvat kazao je da će se zahvaljujući Legends Team Cupu Pula i Istra predstaviti cijelom svijetu dodavši kako će osim tri dana vrhunskog tenisa u Areni, biti i puno popratnih teniskih, turističkih i promotivnih događaja.

- Istra je svjetski turistički brend. I protekle dvije korona godine bili smo šampioni turizma pa se nadam da ćemo i turnirom svjetskih legendi zablistati na svjetskoj turističkoj karti - rekao je istarski župan Boris Miletić dok je pulski gradonačelnik Filip Zoričić poručio kako je "Pula mali veliki grad i u punom smislu riječi partner ovog svjetskog događaja".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije