Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samostrel

Svjetski prvak u Stubici brani domaći naslov

'18.08.2012.,Bratina - Bratina, Eko park Kras. 16. IAU svjetsko prvenstvo samostrelom field - finala seniori i seniorke. Pereglin Domagoj. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
1/2
23.03.2019.
u 13:28

Prvenstvo će se održati u nedjelju 24. ožujka. Na natjecanju će nastupiti 23 natjecatelja iz šest streljačkih društava

Prvo građansko samostrelsko društvo Zagreb i Grad Donja Stubica organizatori su 15. prvenstva Hrvatske u gađanju samostrelom Field u dvorani na 18 metara. Prvenstvo će se održati u nedjelju 24. ožujka. Na natjecanju će nastupiti 23 natjecatelja iz šest streljačkih društava.

Naslove državnih prvaka brane: Domagoj Pereglin kod seniora (Domagoj je ujedno i svjetski seniorski prvak, prvi strijelac na IAU svjetskoj rang listi seniora, te najbolji svjetski strijelac u gađanju samostrelom u 2018. godini), Sanja Komar kod seniorki (treća seniorka na posljednjem svjetskom prvenstvu), Martin Oborovečki kod juniora/ki (juniori i juniorke nastupaju u jedinstvenoj kategoriji). Martin je europski prvak u juniorskoj kategoriji. Oliver Mofardin kod kadeta (kadeti i kadetkinje nastupaju u jedinstvenoj kategoriji), te ekipno, ekipa Dubrava 1094 u sastavu: Nikolina Krivanek, Valentina Pereglin i Domagoj Pereglin.

Posebnu nagradu 1. Kupa Donje Stubice osvojit će najbolji pojedinac natjecanja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije