Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobrodošli gosti

Sinkovići otkrili što slijedi nakon osvajanja svjetskog zlata

Braća Sinković
Foto: Screenshot
1/3
03.09.2019.
u 08:28

Pogledajte kako razmišljaju, što vole, čega se boje, u čemu uživaju, o čemu sanjare veslači koji su osvojili 15 medalja na najvećim svjetskim natjecanjima, a od toga šest svjetskih i jedno olimpijsko zlato

Braća Sinković, šesterostruki svjetski prvaci, u svom matičnom klubu (VK Mladost) u ponedjeljak su dočekani uz roštilj i tamburaše.

Još se jednom gledala subotnja finalna utrka Svjetskog prvenstva i njihova najuvjerljivija pobjeda otkako, već dvije i pol godine voze dvojac bez kormilara, ali ovaj put uz komentar trenera Nikole Bralića i njih dvojice osobno. 

U utorak su već gostovali u studiju Večernjakove televizije, pa obećali da im motiva neće nedostajati čak i ako osvoje olimpijsko zlato u Tokiju:

– Ispunili smo većinu svojih snova. Možda još preostaje neko veće natjecanje ispred hrvatske publike. Postali smo olimpijski, svjetski i europski prvaci, ali uvijek nađemo nove ciljeve. Zato smo prešli u drugu disciplinu i sada sanjamo olimpijsko zlato i u dvojcu "bez" kako bismo zaokružili priču na nevjerojatan način.

– Sve svoje snove smo ostvarili, sve ovo što se događa je plus, ali bez motiva sigurno nećemo ostati – otkrila su nenadmašna braća, a vi u nastavku pogledajte čitav intervju.

Uz Dražena Brajdića dotaknuli su se cijelog niza zanimljivih tema:

 

Komentara 2

Avatar Reconquista
Reconquista
11:25 03.09.2019.

Kakvo je to pitanje. Olimpijsko zlato i još bar 3-4 svjetska i europska zlata. Svako posebno naravno. Kad si takva zvijer kao ovi burazi onda samo moraš gazit. I uć u legendu.

VK
vječni krojf
09:35 03.09.2019.

Svaka im cast.To su pravi sportasi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije