Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga nacija

Svjetski prvaci pobjedom protiv Njemačke produbili krizu Elfa

Fra-Ger
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
16.10.2018.
u 23:10

Francuska vodi s 7 bodova, Nizozemska ima 3, a Njemačka, kojoj je ovo drugi uzastopni poraz, samo jedan bod.

U dvoboju najjače skupine Lige nacija Francuska je u Parizu preokretom pobijedila Njemačku s 2-1, pa Nijemci više nemaju šanse za prvo mjesto u ovoj skupini. 

U susretu dva zadnja svjetska prvaka na Stade de Franceu Nijemci su poveli iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Kroos u 14. minuti. Francuzi su izjednačili lijepim golom Griezmanna u 62. minuti nakon ubačaja Hernandeza. U 79. minuti sudac Mažić sudi kazneni udarac nakon kontakta Hummelsa i Matuidija, a Griezmann drugim golom dovodi Francuze do preokreta i velike pobjede.

Fra-Ger
1/10

Francuska vodi s 7 bodova, Nizozemska ima 3, a Njemačka, kojoj je ovo drugi uzastopni poraz, samo jedan bod. Odluku u ovoj skupini drža Nizozemci, koji prvo u Rotterdamu dočekuju Francuze, a potom idu u goste Njemačkoj.  

U ligi B Ukrajinci su domaćom pobjedom nad Češkom (1-0) postali pobjednici skupine, u kojoj su još Slovaci. Velšani su pobjedom u Dublinu protiv Irske (1-0) preuzeli vodstvo i u izravnom okršaju s Dancima odlučit će o prvom mjestu skupine. 

Samo tri dana nakon što su kod kuće izgubili od Gibraltara, koji je slavio povijesnu prvu pobjedu, Armenci su u Erevanu deklasirali vodeće Makedonce s čak 4-0.

Komentara 4

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:22 17.10.2018.

Slovenija ? Ništa o odličnim susjedima na koje bi se trebali ugledat u svemu osim u nogometu ? Nema veze @EUJ doma buš po običaju gledil Hrvašku al to je već standard !

MA
Marsijanac
01:00 17.10.2018.

Jedanajsterac za Franusku 101% nije postojao. Francuski igrac je trebao dobiti zuti karton za valjanje. Njemacki branic nije ga ni dotaknuo. Sramota!

NI
NikoCro
23:26 16.10.2018.

Za Francusku penal nije postojao, cak je francuz nagazio njemca i pao a ovaj ga nij niti dodirnuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije