Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NOVINARA

Svjetski mediji pišu o sramotnom napadu na Ivanina trenera, vijest prenio i BBC

Boks
Foto: Printscreen
1/5
05.10.2019.
u 11:40

O incidentu piše i ugledni britanski BBC u tekstu pod naslovom "Borba otkazana nakon što je trener James Ali Bashir napadnut". Navodi se da je neidentificirana osoba udarila Ivaninog trenera Bashira.

Vijest o incidentu uoči vaganja hrvatske boksačice Ivane Habazin i svjetske prvakinje Claresse Shields obišla je svijet. Ivanin trener James Ali Bashir u američkom gradu Flintu fizički je napadnut nakon čega je završio u bolnici. Evo kako su svjetski mediji to prenijeli.

Agencija Associated Press piše da je to bio neuspješan pokušaj da Ivana Habazin debitira u SAD-u.

"Shields se trebala boriti protiv Ivane Habazin, ali je taj dvoboj otkazan nakon što je Habazinin trener Bashir Ali hospitaliziran. Udario ga je muškarac koji je potom pobjegao s mjesta događaja", navodi AP čiji su izvještaj preuzeli brojni mediji.

O incidentu piše i ugledni britanski BBC u tekstu pod naslovom "Borba otkazana nakon što je trener James Ali Bashir napadnut". Navodi se da je neidentificirana osoba udarila Ivaninog trenera Bashira.

"Trener je dobro poznat u svijetu boksa. Prethodno je radio s boksačima poput bivšeg svjetskog prvaka u teškoj kategoriji Vladimira Klička", piše BBC.

Američka televizija WJRT-TV iz Flinta na svom portalu piše da je "borba otkazana nakon izbijanja nasilja".

"Habazin je bila izuzetno potresena nakon napada i stajala je pored Alija dok je dobivao liječničku pomoć. Pratila ga je i u lokalnu bolnicu gdje je dobio pomoć i očekuje se da će se potpuno oporaviti", stoji u tekstu.

A specijalizirani boksački portal Boxing News Now navodi:

"Bashir je odvezen u bolnicu gdje je objavio fotografiju svojih ozljeda. Za uglednog trenera se navodi da je pretrpio prijelom na licu."

>> Pogledajte gostovanje Filipa Hrgovića na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 11

CH
chemica
12:33 05.10.2019.

Ženski boks...Jezovito.

KO
Korda
12:40 05.10.2019.

Uvijek sam drzao da ovo nije sport, vec samo zabava za kriminalce i , u boljem slucaju, polukriminalce. Svi ti klubovi, bilo boksacki, karataski ... odgajaju buduce siledzije, ucjenjivace, kriminalce, ubojice i josstosta od ljudskog sljama. To su karakteri koji znaju samo za silu, prisilu , silovanje... kao onaj bivsi boksac-politicar koji je trenutno u zatvoru. Obicno su nepismeni, ali do beskraja drski i bahati, primitivci bolesnog ega koji ce za sitnicu na mrtvo prebiti onoga s kim su prije 2 min pili kavu. Fuj i opet - fuj!

Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
14:45 05.10.2019.

Svjetski mediji pišu i o ubojstvu dva policajca jučer u Trstu. O tome VL ni riječi, kao ni drugi mediji u Hrvatskoj. Uskoro će se javiti Silvek sa uobičajenim plakanjem o anti-migrantskoj klimi u Italiji i kako je ovaj masakr iskoristila ekstremna desnica. Gadljivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije