Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI DRUGI NA SVIJETU

Svjetski mediji oduševljeni su Hrvatskom! Evo što pišu o nama

Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
15.07.2018.
u 19:29

"Hrvatska je pokazala neuništiv duh, čak je i prijetila povratkom kada je Mandžukić iskoristio pogrešku francuskog vratara Huga Llorisa", piše BBC

Svjetski mediji impresionirani su nastupom Hrvatske koja je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji osvojila drugo mjesto.

"Hrvatska je pokazala neuništiv duh, čak je i prijetila povratkom kada je Mandžukić iskoristio pogrešku francuskog vratara Huga Llorisa", piše BBC.

Španjolska Marca navela je hrvatski dvojac iz veznog reda:

"Hrvatska je došla tamo gdje nitko nije očekivao. Za junake je završilo Svjetsko prvenstvo s tri produžetka i dva izvođenja jedanaesteraca. Modrić i Rakitić zaslužuju mjesto u povijesti hrvatskog nogometa."

Hrvatska
1/31

Njemački Süddeutsche Zeitung napominje:

"Hrvatska je ostvarila najveći uspjeh u povijesti nakon što je prije 20 godina osvojila treće mjesto".

Srbijanski Blic ovako je izvijestio čitatelje:

"Ako će se po nečemu pamtiti Mundijal u Rusiji to je, svakako, po senzacionalnim igrama vatrenih, ali prije svega – po tituli tricolora. Jer, dok je Hrvatska oduševljava planet, pokušavajući da kao ekipa iz zemlje od četiri milijuna stanovnika postane najbolja na svijetu, i to radila impresivnim nastupima, Francuzi su gazili svoje rivale redom", navodi Blic.

.>> Pogledajte kako su Hrvati navijali u Moskvi

Komentara 104

BU
Bubra
19:41 15.07.2018.

Veliki uspijeh male zemlje i velikih ljudi koji zive u njoj i izvan nje. kratko receno "Ponos "

Avatar Cat
Cat
19:47 15.07.2018.

Hrvatska je druga nogometna velesila u svijetu bravo, ponosni neizmjerno. Bravo nasa prelijepa zemljo Hrvatska! Sutra se vidimo na Trgu Bana Josipa Jelacica.

Avatar Matija22
Matija22
19:41 15.07.2018.

Hrvatski svjetski nogomet tek počinje, srebrnu medalju smo osvojili i broncu i od danas počinje borba za osvajanje svjetskog prvaka u nogometu. Svaka čast našim nogometašima,odličan uspjeh hrvatskih nogometaša za buduće generacije hrvatskog nogometa .Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije