Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Finale

Svitolina protiv Stephens za naslov

Elina Svitolina
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.10.2018.
u 00:30

U finalu parova na WTA Finalu tenisačica u Singapuru igrat će dva najbolje rangirana dvojca ove sezone.

U finalu WTA Finala u Singapuru igrat će Ukrajinka Elina Svitolina i Amerikanka Sloane Stephens.

Nakon što je sedma igračica svijeta Svitolina u prvom polufinalu sa 7:5, 6:7 (5), 6:4 svladala Nizozemku Kiki Bertens, u drugom polufinalu je šesta s WTA ljestvice Stephens nadigrala Čehinju Karolinu Pliškovu sa 0:6, 6:4, 6:1 iako je Pliškova osvojila prvih osam gemova u dvoboju.

Obje finalistice su do završnog dvoboja stigle bez poraza, nakon što je svaka osvojila prvo mjesto u svojoj skupini s maksimalne tri pobjede niz uspjeha nastavile su i u polufinalu.

Dva najbolja para u finalu

U finalu parova na WTA Finalu tenisačica u Singapuru igrat će dva najbolje rangirana dvojca ove sezone, Čehinje Barbora Krejčikova i Katerina Siniakova te Mađarica Timea Babos i Francuskinja Kristina Mladenović.

Krejčikova i Siniakova su u polufinalu svladale sunarodnjakinje Andreu Sestini Hlavackovu i Barboru Strycovu sa 6:3, 6:2, dok su Babos i Mladenović nadigrale Australku Ashleigh Barty i Amerikanku CoCo Vandeweghe sa 6:7 (5), 6:3, 10:8.

Komentara 2

ST
Stručnjak
01:58 28.10.2018.

evo Serene br. 2, novog američkog dopinga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije