Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od subote na kioscima

Svima koji kupe Max! darujemo super knjigu ili DVD!

Max!
Foto: Večernji list
1/13
27.10.2016.
u 12:53

Poklon svim čitateljima Maxa: knjige o Draženu Petroviću, Čiliću i početku rata u Maksimiru na DVD-u!

Za 300 brojeva vjernosti veliki poklon za čitatelje Maxa! Uz primjerak Maxa u slobodnoj prodaji svi dobivaju knjigu ili DVD na dar!

"Dražen, godine zmaja, nikad ispričana priča" grandiozna je oda autora Marjana Crnogaja i Vlade Radičevića Mozartu košarke, najvećem hrvatskom majstoru u povijesti igre pod obručima.

"Marin Čilić, tenisko čudo iz Međugorja" priča je o našem osvajaču US Opena, najboljem hrvatskom tenisaču nakon ere Gorana Ivaniševića, koji će hrvatsku reprezentaciju krajem studenog predvoditi na putu do osvajanja drugog Davisova kupa.

DVD i knjižica "Domovinski rat počeo je na Maksimiru" iz Večernjakove kolekcije političkih dokumentaraca i izdanja podsjeća na dane kad su navijači na tribinama prvi stali u obranu grada i domovine. Jedan od tri lijepa poklona bit će uz svaki primjerak 301. broja Maxa na kioscima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije